Închide meniul

Universitatea Craiova – Clinceni 5-0 | Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ: “Nu ne gândim la titlu!” Ce a spus despre Reghecampf: „Se vede și în teren, nu?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 22:40

Universitatea Craiova – Clinceni 5-0 | Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ: “Nu ne gândim la titlu!” Ce a spus despre Reghecampf: „Se vede și în teren, nu?!

Andrei Ivan sună adunarea după Universitatea Craiova – Rapid 1-0 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan e de părere că mai este mult până la titlu. Atacantul oltenilor a marcat al patrulea gol al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan, reacție după Universitatea Craiova – Clinceni 5-0

„Nu ne gândim la titlu, mai sunt multe meciuri. Mai este playoff-ul. Trebuie să luăm meci cu mei și să le câștigăm. Se vede și în teren, nu? Jucăm foarte ofensiv și ne apărăm foarte bine. Contează gazonul, la meciul cu FC U Craiova a fost oribil„, a spus Andrei Ivan la digisport.ro

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Oltenii lui Reghecampf, spectacol total în Bănie

Universitatea Craiova – Academica Clinceni, ultimul meci al etapei cu numărul 12 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oltenilor, scor 5-0.

În prima repriză de pe „Ion Oblemenco”, oltenii au marcat trei goluri în doar 12 minute. Dan Nistor a deschis scorul cu un șut plasat de la 16 metri, Jovan Markovic a majorat avantajul oltenilor, iar Nicușor Bancu a stabilit scorul primei reprize.

În a doua jumătate a meciului, Ivan a marcat pentru 4-0, iar Roguljic a înscris la debut și a închis tabela.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și