Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Deian Sorescu, prima reacţie după umilinţa din Bănie. Mesaj pentru Mircea Rednic: „Să ne trezească până nu va fi prea târziu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2021, 23:12

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Deian Sorescu, prima reacţie după umilinţa din Bănie. Mesaj pentru Mircea Rednic: „Să ne trezească până nu va fi prea târziu!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Oltenii au trimis nu mai puţin de 29 de şuturi spre poarta adversă. Houri (18), Andrei Ivan (52), Cîmpanu (58), Căpăţână (62) şi Markovic (90+1) au marcat în Bănie. Au profitat şi de eliminarea suferită Giafer, în minutul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, mesaj pentru Mircea Rednic

Sunt multe, dar ar fi prea repede să vorbesc după meci, aş vorbi la supărare şi la nervi. Cei din staff se vor ocupa de această analiză. Cu siguranţă, dacă nu schimbăm atitudinea, vor veni şi alte înfrângeri.

Oriunde sunt, chiar acum la Dinamo, mai am contract doi ani, îmi voi face treaba cât de bine pot. Nu aş putea spune că sunt afectat că nu am reuşit să prind un transfer, sunt supărat pe altele. Nu reuşim să gustăm din victorii. Nu avem ce face, să sperăm că pe viitor va fi bine. De fiecare dată vorbim de viitor şi viitorul arată la fel„, a declarat Deian Sorescu după Universitatea Craiova – Dinamo 5-0.

Sorescu îl aşteaptă pe Mircea Rednic la Dinamo. „Puriul” s-a înţeles pe doi ani cu alb-roşiii şi este văzut de fani drept „salvatorul” echipei.

Întrebaţi-i pe cei responsabili (n.r. cine e vinovat). Eu nu pot să vă spun decât ce fac la antrenamnet Să sperăm că vine cu ceva în plus (n.r. Mircea Rednic), să ne trezească până nu va fi prea târziu. Avem ghinion când încep campionatele, trebuie să luptăm până la final”, a mai spus Sorescu.

Reclamă

Dinamo este pe penultimul loc în clasament. A încasat 13 goluri în ultimele trei etape şi are cea mai slabă defensivă din Liga 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și