Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0. Gustavo, omul-cheie al oltenilor! Cum l-a făcut brazilianul pe Iasmin Latovlevici să ia două galbene într-un minut: „A venit tare…păcat pentru el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 martie 2022, 22:41

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0. Gustavo, omul-cheie al oltenilor! Cum l-a făcut brazilianul pe Iasmin Latovlevici să ia două galbene într-un minut: „A venit tare…păcat pentru el!

Gustavo, mijlocașul Universității Craiova

Universitatea Craiova a „defilat” pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui FC Argeş. Oltenii au câştigat cu 3-0 și au început cu dreptul play-off-ul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0. Gustavo, omul-cheie al oltenilor! Cum a explicat brazilianul eliminarea lui Iasmin Latovlevici: „Păcat pentru el!”

Gustavo a fost omul-cheie al Universității Craiova în această seară. Mijlocașul brazilian a deschis scorul în Bănie în minutul 22, iar în repriza secundă a provocat eliminarea lui Iasmin Latovlevici, după două faze petrecute într-un singur minut.

„Sunt foarte fericit, am dat primul gol și am reușit să câștigăm. E foarte important pentru noi, atmosfera e bună și vrem să continuăm așa. Sunt într-un moment bun, dar nu doar eu, ci și echipa. Toți suntem foarte bine. Trebuie să jucăm meci după meci și merităm să ajungem cât mai sus. Noi încercăm să câștigăm meci după meci și vedem după pe ce loc vom termina în campionat.

Nu știu (n.r. – dacă există vreun secret), cred că am avut o pregătire foarte bună în Austria și apoi aici, în țară. Ne-am pregătit foarte bine și se vede. Avem o mentalitate foarte bună și se vede pe teren.

Nu m-am putut feri, el a fost nervos și am încercat să-l calmez, dar n-am reușit. Mi-am cerut scuze, dar el nu a acceptat. A venit tare și m-a faultat. Păcat pentru el. Dar mă bucur că echipa mea a câștigat.”, a spus Gustavo, pentru digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0. Oltenii, 7 victorii consecutive în Liga 1

Gustavo a deschis scorul în minutul 22. Soartea meciului s-a decis în minutul 71, când Iasmin Latovlevici a fost eliminat, după două cartonașe galbene primite într-un singur minut. În prima fază, fundașul lui FC Argeș a protestat pentru o intrare a lui Gustavo, iar arbitrul central Istvan Kovacs l-a „taxat” cu galben.

Un minut mai târziu, Latovlevici s-a răzbunat și l-a faultat dur pe brazilian, iar Kovacs a scos din nou cartonașul galben și l-a trimis la vestiare.

În superioritate numerică, Universitatea Craiova s-a dezlănțuit. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a punctat de două ori într-un minut, prin Roguljic și Baiaram.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii au ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1 și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, aflată pe locul secund.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și