Închide meniul

Toni Petrea nu a semnat cu FCSB! Nicolae Dică şi Laurenţiu Reghecampf, doriţi de Gigi Becali dacă antrenorul nu îşi va prelungi contractul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 21:39

Toni Petrea nu a semnat cu FCSB! Nicolae Dică şi Laurenţiu Reghecampf, doriţi de Gigi Becali dacă antrenorul nu îşi va prelungi contractul

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Toni Petrea nu a semnat noul contract cu FCSB, însă i-a promis lui Gigi Becali că rămâne pe banca roş-albaştrilor. Dacă nu va semna, două nume importante se află pe lista latifundiarului din Pipera, care vrea ca echipa sa să ajungă în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a ratat obiectivul principal al clubului, titlul, şi a rămas liber de contract. Acesta nu a semnat cu echipa lui Gigi Becali, dar s-a înţeles verbal cu omul de afaceri, potrivit gsp.ro. În cazul în care Petrea s-ar răzgândi pe ultima sută de metri, Becali ar avea două opţiuni.

Toni Petrea nu a semnat cu FCSB

Nicolae Dică şi Laurenţiu Reghecampf sunt cei doi antrenori pe care îi vrea Gigi Becali, potrivit sport.ro. „Dicanio” este liber de contract, după aventura la echipa naţională, unde a fost secundul lui Mirel Rădoi. Cu Dică pe bancă, FCSB a ajuns ultima oară în primăvara europeană.

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf se află la Universitatea Craiova şi are o clauză de 300.000 de euro. Antrenorul a ratat şi el obiectivele la gruparea din Bănie, titlul şi câştigarea Cupei României.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

Reclamă

„Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția.

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Toni Petrea vrea să discute cu Gigi Becali

Toni Petrea a anunţat că ar vrea să discute cu Gigi Becali înainte de a semna un nou contract.

(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Recomandări
  • Toni Petrea nu şi-a prelungit contractul cu FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și