Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Laurenţiu Reghecampf, în culmea fericirii după victoria din „Bătălia Olteniei”. Discuţia avută cu Mihai Rotaru: „Nu ştiu ce v-a spus vouă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 22:41 / Actualizat: 20 martie 2023, 15:50

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Laurenţiu Reghecampf, în culmea fericirii după victoria din „Bătălia Olteniei. Discuţia avută cu Mihai Rotaru: „Nu ştiu ce v-a spus vouă!

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Universitatea Craiova a câştigat şi meciul retur cu marea rivală din oraş, scor 2-0, graţie golurilor înscrise de Gustavo şi Baiaram, în minutele 16, respectiv 76.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a declarat că este fericit pentru victoria cu FC U Craiova 1948, iar singurul lucru care l-a supărat în această seară a fost atitudinea jucătorilor săi din debutul reprizei a doua.

Citește și:

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Reghecampf, în culmea fericirii după victoria din „Bătălia Olteniei”

Antrenorul Universităţii Craiova promite că acesta este doar începutul pentru echipa sa, care are aspiraţii mari pentru play-off. Întrebat despre obiectivul pe care i l-a stabilit patronul Mihai Rotaru, Reghecampf a spus că ştie ce mesaj i-a transmis lui conducătorul.

„Sunt fericit pentru meci, pentru cele 3 puncte. Continuăm seria bună, mă bucur foarte mult pentru seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii în foarte multe momente. Sunt şi supărat pentru prima repriză, pentru că am tratat foarte uşor anumite faze în care puteam marca. La pauză altul trebuia să fie scorul. Urmează meciul de la Clinceni, avem nevoie de puncte şi trebuie să câştigăm.

Gustavo a mai avut 3-4 ocazii pe care mi le amintesc acum, într-o secundă. Nu vreau să scot în evidenţă un singur jucător. Unitatea echipei, devotamentul, seriozitatea din faza de apărare şi duelurile 1 contra 1 sunt lucrurile importante pentru mine.

Reclamă

N-am început bine a doua repriză, le-am oferit mai mult spaţiu, mai ales la mijlocul terenului. Din acest motiv m-am gândit că, prin intrarea lui Nistor şi Baiaram, putem aduce mai multă ingeniozitate la mijloc.

Vreau să leg şi a 3-a, şi a 4-a victorie. E doar începutul. Sper să nu mai avem accidentaţi şi cu siguranţă echipa va arăta mult mai bine. Nu ştiu ce v-a spus patronul, eu ştiu ce mi-a spus mie. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil.”, a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 2-0. Gustavo şi Baiaram, decisivi pentru trupa lui Reghecampf

Universitatea Craiova s-a impus din nou în „Bătălia Olteniei”, împotriva celor de la FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 26-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din întoarcere. Baiaram a dublat avantajul trupei lui Laurenţiu Reghecampf cu un sfert de oră înainte de final. Puştiul celor de la Universitatea Craiova a fost lăsat singur cu poarta goală de Dan Nistor, care a pasat ideal după o cursă minunată.

În urma succesului de pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a acumulat 42 de puncte. Formaţia lui Reghecampf se află pe locul 5 în Liga 1, la un singur punct în spatele celor de la FC Voluntari.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948, care a pierdut şi partida tur tot cu 0-2, rămâne pe poziţia a 13-a, cu 26 de puncte acumulate.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și