Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | Gabi Tamaş îi laudă pe olteni: „Arată foarte bine cu Reghecampf!” Ce spune preşedintele ilfovenilor despre marea problemă a echipei sale

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 8:24

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | Gabi Tamaş îi laudă pe olteni: „Arată foarte bine cu Reghecampf! Ce spune preşedintele ilfovenilor despre marea problemă a echipei sale

FC Voluntari - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş îi laudă pe olteni după Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0

Tamaş este dezamăgit din cauza prestaţiei echipei sale în repriza secundă, când acesta şi portarul Rîmniceanu au fost schimbaţi, iar ilfovenii au încasat trei goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am făcut o primă repriză bună, ei nu și-au creat ocazii. În a doua repriză am intrat puțin relaxați. Au fost și două schimbări, a mea și cea a portarului. Am ieșit ambii accidentați și am suferit puțin pe faza defensivă, iar ei au reușit să marcheze 3 goluri.

Dacă o echipă stă în doi jucători, atunci avem mari probleme. Nu poți să spui că am pierdut jocul din cauza asta, nu cred că asta a fost problema majoră. Am fost accidentat după ultimul meci acasă, am stat 3 zile. Am vrut să forțez cu Craiova, am făcut două zile antrenamente, dar la finalul primei reprize am simțit din nou ceva”, a declarat Tamaş la Digi Sport.

Preşedintele-jucător al lui FC Voluntari a lăudat echipa lui Laurențiu Reghecampf după victoria clară. „Craiova joacă fotbal, arată foarte bine cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Sper ca noi să terminăm bine acest sezon. Vrem să câștigăm acum jocul cu Academica Clinceni”, a mai spus fundaşul.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 | În Bănie începe să se cânte „Reghe”! Repriză perfectă pe Ion Oblemenco. Oltenii au făcut spectacol

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari la scor, 3-0, în ultimul meci al etapei a patra din Liga 1.

Reclamă

După o primă repriză fără goluri, oltenii au făcut spectacol în a doua jumătate a meciului şi au adus prima victorie din era Reghe. Golurile au fost marcate de Gustavo ’50, Cîmpanu ’57 şi Markovic ’90+2.

În minutul 25, Elvir Koljic s-a accidentat din nou şi a fost înlocuit cu Markovic. Şi portarul celor de la FC Voluntari, Rîmniceanu, s-a accidentat, fiind înlocuit la pauză cu Neacşu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 8, cu 6 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul 14, cu 3 puncte. În următoarea etapă, oltenii vor juca cu UTA la Arad, în timp ce ilfovenii au derby cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și