Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Azi mi-am luat revanşa!” Andrei Cordea, în culmea fericirii după golul crucial + Andrei Dumiter, mesaj clar pentru Toni Petrea: „Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 22:31

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Azi mi-am luat revanşa! Andrei Cordea, în culmea fericirii după golul crucial + Andrei Dumiter, mesaj clar pentru Toni Petrea: „Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul

Andrei Cordea visează la titlu

Profimedia

Andrei Cordea şi Andrei Dumiter, primele reacţii după Universitatea Craiova – FCSB 2-3

„De la meciul cu Dinamo n-am mai marcat. Astăzi mi-am luat revanşa şi mă bucur că am câştigat. Nu e vorba de armă secretă. Trebuie să ne facem datoria şi să câştigăm. Un meci nebun, foarte frumos. Din câte îmi amintesc, Steaua avea un avans. Să sperăm că va fi aşa până la finalul lui decembrie. Acolo va începe adevărata bătălie. Aşa este, da (n.r. l-am vrut pe Toni Petrea)”, a declarat Andrei Cordea la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Suntem optimşti că putem să îi ajungem pe cei de la CFR. Sper să mai am şanse pe viitor. Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul. Este greu. Claudiu este un jucător foarte bun, dar sper să marchez meci de meci. Nu mai pot să sper, trebuie să joc. Eu mă antrenez cât pot de bine. A fost un derby, un meci frumos”, a spus şi Andrei Dumiter.

Citește și:

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Meci nebun pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova – FCSB, capul de afiş al etapei din Liga 1, a fost câştigat de gruparea roş-albastră, scor 3-2. „Elevul” Toni Petrea l-a învins pe „profesorul” Laurenţiu Reghecampf în prima întâlnire dintre cei doi ca antrenori principali.

În prima repriză, în minutul 13, Ivan a transformat un penalty acordat pentru o intervenţie a lui Cristea la Koljic. În minutul 17, Dumiter a împins mingea în plasă după o centrare de la Cristea, după executarea unui corner.

La finalul reprizei, Şut a înscris din aproximativ 3 metri, tot după o fază pornită de la un corner. Imediat după startul reprizei secunde, Cîmpanu a marcat cu un şut din 14 metri, după un assist al lui Nistor. În minutul 90+1, Cordea a stabilit scorul final cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ajuns la trei înfrângeri consecutive, în timp ce FCSB rămâne pe locul secund, cu 37 de puncte. CFR Cluj este lider cu 42 de puncte, iar FC Voluntari completează podiumul, cu 29 de puncte.

Recomandări

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și