Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Meci nebun pe „Ion Oblemenco”! Toni Petrea l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf. Andrei Cordea, eroul roş-albaştrilor. Gol URIAŞ în prelungiri!

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 22:05

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Meci nebun pe „Ion Oblemenco! Toni Petrea l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf. Andrei Cordea, eroul roş-albaştrilor. Gol URIAŞ în prelungiri!

Andrei Cordea, bucurie după gol

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul reprizei, Şut a înscris din aproximativ 3 metri, tot după o fază pornită de la un corner. Imediat după startul reprizei secunde, Cîmpanu a marcat cu un şut din 14 metri, după un assist al lui Nistor.

În minutul 90+1, Cordea a stabilit scorul final cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ajuns la trei înfrângeri consecutive, în timp ce FCSB rămâne pe locul secund, cu 37 de puncte.

CFR Cluj este lider cu 42 de puncte, iar FC Voluntari completează podiumul, cu 29 de puncte.

Reclamă

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 2-3

Min. 90+3: Fluier finală! FCSB a câştigat derby-ul din Bănie, scor 3-2.

Min. 90+1: GOOOL FCSB! Andrei Cordea a dat lovitura în Bănie în minutele de prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 81: Alex Cîmpanu a avut o ocazie uriaşă, dar Andrei Vlad a avut o paradă de senzaţie.

Min. 75: Ocazie uriaşă FCSB! Răzvan Oaidă a lovit bara transversală!

Min. 57: GOOOL Universitatea Craiova! Cîmpanu a restabilit egalitatea din pasa lui Dan Nistor.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză pe Ion Oblemenco! FCSB o conduce pe Universitatea Craiova cu 2-1.

Min. 39: GOOOL! Adrian Şut a adus-o pe FCSB în avantaj pe Ion Oblemenco.

Min. 29: Elvir Koljic a ratat o ocazie uriaşă! Vârful oltenilor a trimis balonul peste bara transversală cu o lovitură de cap.

Reclamă

Min. 17: GOOOL FCSB! Andrei Dumiter a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

Min. 13: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a deschis scorul în Bănie din lovitură de la 11 metri.

Min. 12: Penalty pentru Universitatea Craiova! Elvir Koljic a fost faultat în careu de Valentin Creţu.

Mn. 1: A început derby-ul.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Marius Constantin, Screciu, Bancu – Ivanov, Nistor, Baiaram – Andrei Ivan – Markovic, Koljic

Antrenor Universitatea Craiova: Laurenţiu Reghecampf

FCSB: Andrei Vlad – Creţu, Vinicius, Iulian Cristea, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Valentin Gheorghe, Dumiter, Octavian Popescu

Antrenor FCSB: Toni Petrea

Universitatea Craiova – FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro

Universitatea Craiova vrea să îşi ia revanşa în faţa fanilor după ultimele două înfrângeri consecutive, scor 0-1 cu Farul Constanţa şi scor 2-3 cu FC Argeş.

De partea cealaltă, FCSB vine după succesul cu FC Botoşani, scor 3-1. Roş-albaştrii au întors rezultatul după ce au fost conduşi la pauză.

Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea au lucrat împreună la FCSB în perioada 2012-2014 și 2015-2017. Duelul va fi primul pentru ei din postura de adversari.

Fanii rămân la stadion pe toată durata derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Veste uriașă înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Fanii vor avea acces pe stadion pe toată durata partidei, nu doar în prima repriză, așa cum era prevăzut de restricțiile în vigoare.

Suporterii vor putea asista la tot meciul de pe Ion Oblemenco, pe viu, cu o singură condiție. Fanii care au fost pe stadion trebuie să păstreze biletul de meci până ajung acasă.

Anunțul a făcut chiar de șeful DSU, Raed Arafat. Polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia sunt în afara locuinței, după ora 21.00.

Laurențiu Reghecampf, anunţ înaintea duelului cu Toni Petrea

Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul etapei în Liga 1. Duelul promite multe și la nivelul băncilor tehnice, unde Laurențiu Reghecampf se va duela cu fostul său secund, Toni Petrea.

„Eu am avut foarte multe lucruri de făcut săptămâna aceasta, în primul rând să reglez problema pe care o avem noi. Nu știu cum va fi FCSB, dacă e mai slabă sau mai bună, sunt aceeași echipă, cu aceeași jucători care vor să ia campionatul.

Noi nu ne uităm la acest lucru, pentru mine cel mai important lucru a fost să-mi reglez problemele mele. Se vor întâlni două echipe care joacă fotbal, va fi un meci frumos”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului.

Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova – FCSB. Toni Petrea şi Laurenţiu Reghecampf vor fi pentru prima dată adversari ca antrenori. Petre a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf ani la rând.

„Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, este prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relaţie normală cu el, comunicăm, am mai discutat. Am păstrat o relaţie foarte bună cu el.

Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva, am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme. Știu că e preocupat de atac, de pressing, îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine„, a spus Toni Petrea, în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Citește și:

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie