Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Mă deranjează faptul că am pierdut mingea!” Toni Petrea, reproşuri pentru jucători: „Am primit două goluri pe greşeli!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 22:50

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Mă deranjează faptul că am pierdut mingea! Toni Petrea, reproşuri pentru jucători: „Am primit două goluri pe greşeli!

Toni Petrea, antrenor FCSB

Profimedia

Toni Petrea, reproşuri pentru jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-3

„Un meci aşa cum am anticipat, foarte dificil. Un adversar care mă aşteptam să ne pună probleme. Am reuşit să rezistăm primele 20 de minute. Am permis adversarului să vină peste noi. Nu am renunţat la luptă şi am crezut până la final în victorie. Am primit goluri pe două greşeli. Avem în lot jucători valoroşi, foarte buni, care pot face diferenţa în orice minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le dau încredere, curaj. Pe mine mă deranjează faptul că am pierdut mingea şi permitem adversarului să producă panică. Nu cred că Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu. Jocul are 90 de minute, ne dorim întotdeauna să începem bine. Se aşteaptă de la Budescu sclipiri şi să aibă pase foarte bune”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Andrei Cordea şi Andrei Dumiter, primele reacţii după derby

Universitatea Craiova – FCSB 2-3. Andrei Cordea a fost în culmea fericirii după golul crucial din prelungiri. „Azi mi-am luat revanşa!”, a transmis eroul roş-albaştrilor. De asemenea, Andrei Dumiter a avut un mesaj clar pentru Toni Petrea. „Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul”, a fost mesajul fotbalistului pentru antrenor.

„De la meciul cu Dinamo n-am mai marcat. Astăzi mi-am luat revanşa şi mă bucur că am câştigat. Nu e vorba de armă secretă. Trebuie să ne facem datoria şi să câştigăm. Un meci nebun, foarte frumos. Din câte îmi amintesc, Steaua avea un avans. Să sperăm că va fi aşa până la finalul lui decembrie. Acolo va începe adevărata bătălie. Aşa este, da (n.r. l-am vrut pe Toni Petrea)”, a declarat Andrei Cordea la final.

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Suntem optimşti că putem să îi ajungem pe cei de la CFR. Sper să mai am şanse pe viitor. Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul. Este greu. Claudiu este un jucător foarte bun, dar sper să marchez meci de meci. Nu mai pot să sper, trebuie să joc. Eu mă antrenez cât pot de bine. A fost un derby, un meci frumos”, a spus şi Andrei Dumiter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și