Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Gigi Becali, prima reacție după ce suporterii au primit acordul să rămână la stadion pe toată durata meciului. „Ajungeam de râsul lumii! I-a venit mintea la cap!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 15:15

Universitatea Craiova – FCSB | Gigi Becali, prima reacție după ce suporterii au primit acordul să rămână la stadion pe toată durata meciului. „Ajungeam de râsul lumii! I-a venit mintea la cap!

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este de părere că s-a evitat un ridicol național. Conform restricțiilor în vigoare, spectatorii ar fi trebui să părăsească stadionul la pauză, fiind interzise competițiile sportive după ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „I-a venit mintea la cap lui Arafat!”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri. Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat. Oamenii de la Craiova aveau dreptate. Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Patronul vicecampioanei e sigur că echipa lui se va impune pe Ion Oblemenco. Este singurul lucru care îl interesează pe Gigi Becali.

Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco”, a mai spus Gigi Becali.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:15. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Fanii rămân la stadion tot meciul la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Suporterii vor putea asista la tot meciul de pe Ion Oblemenco, pe viu, cu o singură condiție. Fanii care au fost pe stadion trebuie să păstreze biletul de meci până ajung acasă. Anunțul a făcut chiar de șeful DSU, Raed Arafat. Polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia sunt în afara locuinței, după ora 21.00.

Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru. ”, a spus Raed Arafat, într-o conferință de presă.

În prezent, conform normelor în vigoare, evenimentele sportive se pot desfășura cu public doar în intervalul orar 05:00-21:00. Fanii prezenți pe Ion Oblemenco la Universitatea Craiova – FCSB, care începe de la 20:15, ar fi trebuit să părăsească arena la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

7.500 de suporteri sunt așteptați la derby-ul dintre echipele lui Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea. Arena poate fi ocupată în proporție de 30% și au acces doar fanii vaccinați cu schemă completă sau care au trecut prin boală

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și