Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | „Niciodată nu m-am certat cu familia Reghecampf!” Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu antrenorul Craiovei: „Am plecat din anumite motive!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 13:22

Universitatea Craiova – FCSB | „Niciodată nu m-am certat cu familia Reghecampf! Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu antrenorul Craiovei: „Am plecat din anumite motive!

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea şi Laurenţiu Reghecampf vor fi, pentru prima dată, adversari. Toni Petrea a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf până în momentul în care Gigi Becali l-a chemat prima dată la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB. Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, este prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relaţie normală cu el, comunicăm, am mai discutat. Am păstrat o relaţie foarte bună cu el.

Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva, am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme. Știu că e preocupat de atac, de pressing, îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine„, a spus Toni Petrea, în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Se vând bilete cu un leu la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Protest înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1. Oltenii au răbufnit după ce autorităţile din România au acceptat ca fanii să revină pe stadioane, dar au limitat accesul în tribune până la ora 21:00. Nemulţumiţi de anunţul făcut de ministrul Sportului, Eduard Novak, conducătorii clubului din Bănie au vândut bilete în valoare de un leu!

Tichetele sunt valabile o repriză, având în vedere decizia de vineri a Guvernului cu privire la accesul spectatorilor la evenimentele sportive. Meciul ar trebui să înceapă la ora 20:30, dar oficialii Universităţii Craiova încearcă să mute pe ultima sută de metri ora de start a partidei. Îşi doresc ca derby-ul să înceapă la ora 20:15.

Reclamă

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15″, se anunţă pe site-ul clubului Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și