Închide meniul

Universitatea Craiova – Gaz Metan 1-0. Reacția lui Laurențiu Reghecampf după ce Mateiu a rămas fără doi dinți. „Suntem în 2021! Mi se pare o prostie”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 21:13

Universitatea Craiova – Gaz Metan 1-0. Reacția lui Laurențiu Reghecampf după ce Mateiu a rămas fără doi dinți. „Suntem în 2021! Mi se pare o prostie

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurențiu Reghecampf s-a plâns că mijlocașii lui sunt prea lenți și au nevoie de prea multe atingeri ca să joace balonul. Antrenorul oltenilor speră să primească jucători noi că să asambleze o echipă competitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, strigăt disperat la Universitatea Craiova

„Avem jucători cu viteză bună, cu tehnică, dar când trebuie să uzezi de două-trei atingeri ca să pui balonul pe iarbă e puțin mai greu pe construcție. A fost un meci greu, au avut și ei două șanse mari, puteau chiar să câștige.

Am și eu anumite chestii pe care trebuie să le pun în practică pentru a-mi ambiționa jucătorii, ca să fac concurență și să fie jucătorii pregătiți 100%. Știu foarte bine nivelul lui Mirko, al lui Lazar, dar au nevoie de concurență. Sunt anumite chestii pe care ca antrenor trebuie să le faci„, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Alexandru Mateia a încheiat meciul pe targă după o intrare criminală a lui unui adversar. Mijlocașul oltenilor s-a ales cu doi dinți rupți. Este a doua oară la rând când un jucător al Craiovei termină meciul fără toți dinții în gură.

„(n.r – despre faultul asupra lui Mateiu) Nu vreau să discut despre lucrul ăsta. Nu cred că un jucător vrea să dea intenționat cu cotul. Mi se pare o prostie din partea unui jucător să pună în pericol alți colegi, fie ei și adversari. Suntem în 2021, s-au schimbat multe lucruri, sunt 20 și ceva de camere, totul se vede. Trebuie puțin fair-play la duelurile astea.

Reclamă

Majoritatea sunt tineri, trebuie să încerc să fie mai buni în fiecare zi. Sunt lucruri pe care eu încerc să le vorbesc în fiecare zi cu ei. Sper ca Koljic să fie mult mai bine, Ivan și Conte să fie disponibili, Papp va reveni într-o lună la antrenamente. Sper să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie și cu siguranță vom arăta altfel”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș 1-0

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 6-a a campionatului. Ştefan Baiaram a marcat singurul gol în minutul 55.

Oaspeţii au avut o bară, un gol anulat şi un penalty ratat prin Chamed în minutul 79. Izata a fost eliminat în minutul 88, după ce l-a umplut de sânge pe Mateiu.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a obţinut a doua victorie în cinci meciuri de când a revenit pe banca Universităţii Craiova. Echipa sa a urcat pentru moment pe locul 5, cu 9 puncte. Gaz Metan a rămas penultima, cu 4 puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și