Închide meniul

Universitatea Craiova, la un pas de transferul anului! Fernando Varela, aproape de revenirea în Liga 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2022, 15:13

Universitatea Craiova, la un pas de transferul anului! Fernando Varela, aproape de revenirea în Liga 1

Universitatea Craiova, la un pas de transferul anului!

Profimedia Images

Universitatea Craiova negociază intens transferul de titlu al lui Fernando Varela. Fundaşul lui PAOK ar putea reveni în Liga 1 în această vară, când îi expiră contractul cu elenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, negocierile dintre Fernando Varela şi Universitatea Craiova sunt avansate. Cum fundaşul de 34 de ani a mai fost dorit şi în trecut de olteni, rămâne de văzut dacă, de această dată, transferul se va concretiza.

Universitatea Craiova l-a vrut şi în iarnă pe Fernando Varela

Universitatea Craiova nu e la prima tentativă de a-l readuce în Liga 1 pe Varela. În iarnă, chiar Mihai Rotaru a dezvăluit că oltenii au vrut să-l aducă în lotul lui Laurenţiu Reghecampf.

„Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el.

S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul.

Reclamă

Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce”, a spus Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Fernando Varela a jucat în Liga 1 în perioada 2012 – 2016, la Vaslui şi FCSB. Alături de roş-albaştri, fundaşul şi-a trecut în cont două titluri de campion, 2013-2014 şi 2014-2015, o Cupă a României şi două Cupe ale Ligii. De la FCSB, el a ajuns la PAOK, pentru 1.4 milioane de euro.

Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a fost aproape de a da lovitura pe piața transferurilor. Din informațiile AS.ro, patronul de la Universitatea Craiova ar fi putut încasa 10 milioane de euro de la Dinamo Kiev. Ucrainenii lui Mircea Lucescu ajunseseră la un acord cu oltenii pentru transferul lui Elvir Koljic. Totul se întâmpla în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev a oferit inițial șapte milioane de euro, dar oltenii au refuzat. În cele din urmă, din informațiile AS.ro, Rotaru s-a înțeles cu Surkis pentru suma de 10 milioane de euro pentru mutare. Jucătorul urma să semneze contractul chiar după meciul în care s-a accidentat. Dacă s-ar fi făcut mutarea, Koljic ar fi fost cel mai scump transfer realizat de Craiova lui Rotaru.

”A ratat un transfer atunci, din câte știu eu. Am auzit de la club că trebuia să se ducă la Dinamo Kiev sau ceva de genul ăsta. Are un psihic extrem de puternic. A mai avut accidentări, e destinul fiecăruia. A mai avut probleme și la spate și la coapsă”, a declarat doctorul Ioan Bogdan Andrei, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Fernando Varela a plecat de la FCSB pentru 1.4 milioane de euro
  • Varela e dublu campion al României, cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și