Închide meniul
EXCLUSIV

Universitatea Craiova, lovită de COVID-19! Cine sunt fotbaliștii depistați pozitiv. Cum se simt şi ce se întâmplă cu Laurenţiu Reghecampf

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 11:12

Reclamă
Universitatea Craiova, lovită de COVID-19! Cine sunt fotbaliștii depistați pozitiv. Cum se simt şi ce se întâmplă cu Laurenţiu Reghecampf

Focar de Covid la Universitatea Craiova

Profimedia

Universitatea Craiova, lovită de COVID-19

Potrivit surselor Antena Sport, Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă şi Lyes Houri sunt jucătorii infectaţi cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristinel Țermure, antrenor secund, şi Florin Tene, antrenorul cu portarii, au fost depistaţi pozitiv. Laurenţiu Reghecampf a fost depistat negativ în urma retestării.

„Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici. Vă vom ține la curent cu evoluția acestei situații”, a anunţat Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf, ofertă pentru unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la CFR Cluj

Potrivit eurosport.ro, oltenii au înaintat o ofertă pentru fotbalistul care are aproape 50 de selecţii la naţionala României. Alb-albaştrii şi-au dorit să îl împrumute pe cel care este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Liga 1.

Chipciu are un salariu lunar de 30.000 de euro, iar sursa citată anunţă că Mihai Rotaru este dispus să achite jumătate din această sumă. Totuşi, şefii lui CFR Cluj nu sunt mulţumiţi cu varianta de a-l trimite pe mijlocaş la o rivală din Liga 1 şi să îi plătească 15.000 de euro în fiecare lună.

Reclamă

Alex Chipciu este dispus să joace pentru Universitatea Craiova. Chiar îl tentează o astfel de mutare, din moment ce a refuzat să plece în Cipru sau Cehia. Sub comanda lui Reghecampf ar putea evolua mai mult şi să revină astfel în circuitul naţionalei. În acest sezon a fost titular în numai 6 meciuri din Liga 1 şi a înscris două goluri.

Oltenii continuă negocierile pentru împrumutul mijlocaşului care va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon. Rămâne de văzut dacă vor reuşi să îl convingă pe Neluţu Varga.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și