Închide meniul

Universitatea Craiova merge “ceas” în Liga 1! Ședința de urgență care a schimbat la 180 de grade situația din Bănie: “De astăzi, plecați voi!”. Ce s-a întâmplat în decembrie

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 martie 2022, 12:04

Universitatea Craiova merge “ceas” în Liga 1! Ședința de urgență care a schimbat la 180 de grade situația din Bănie: “De astăzi, plecați voi!”. Ce s-a întâmplat în decembrie

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Universitatea Craiova merge „ceas” în Liga 1! Ședința care a schimbat la 180 de grade situația din Bănie: „De astăzi, plecați voi!”

Universitatea Craiova a câștigat ultimele 7 partide și s-a apropiat la un singur punct de FCSB, aflată pe locul secund în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, momentul care a schimbat la 180 de grade situația de pe “Ion Oblemenco” a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

La vremea respectivă, patronul Mihai Rotaru și-a băgat în ședință de urgență jucătorii și le-a transmis că de acum nu vor mai fi dați afară antrenorii, ci chiar ei vor fi cei care vor părăsi echipa.

“Am schimbat mulți antrenori, dar degeaba. Rezultatele sunt aceleași. De astăzi, nu mai pleacă antrenorul, plecați voi! Reghe are mână liberă până la sfârșitul sezonului.”, ar fi spus Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

Mihai Rotaru a luat atitudine! Schimbările drastice implementate de patronul Universității Craiova

Din acel moment a început “revoluția” la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru l-a adus pe Marian Copilu în funcția de manager general, în timp ce el a început să vină din ce în ce mai rar în cantonamentul echipei lui Laurențiu Reghecampf, mai anunță sursa citată.

Reclamă

O altă măsură drastică luată de Rotaru a fost să pună “stop” transferurilor în perioada de mercato din iarnă. Mai mult, patronul oltenilor a început să reducă deplasările cu avionul, iar numărul amenzilor printre jucători a crescut considerabil.

Dan Nistor, Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu sunt 3 dintre jucătorii “pedespiți” în ultima vreme. Puștiul Ștefan Baiaram este ultimul fotbalist al oltenilor care a fost amendat de Mihai Rotaru, așa cum a dezvăluit chiar patronul Universității Craiova, după meciul cu FC Argeș.

“A luat amendă direct de la mine, pentru că amenzile date de mine sunt mult mai mari. A luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva, acela a fost un gest care nu face cinste unui fotbalist.”, a spus Mihai Rotaru, după ce Baiaram a primit un cartonaș galben pentru un fault comis la centrul terenului, în meciul cu FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1

Universitatea Craiova a început cu dreptul play-off-ul, reușind să câștige duelul din prima etapă, cu FC Argeș, scor 3-0.

Anterior, trupa lui Laurențiu Reghecampf a ieșit învingătoare în ultimele 6 partide ale sezonului regulat, cu Dinamo, FC U Craiova 1948, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște, CS Mioveni și Farul Constanța.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de pe terenul lui FC Voluntari.

Mihai Stoica, cuvinte mari pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Universitatea Craiova a ajuns la 7 victorii consecutive

„Indiscutabil se vede mâna lui Reghe. Creşte de la meci la meci. S-au creat automatisme, Reghe avea nevoie de timp. Are şapte victorii consecutive. Craiova a început cu 3 jucători sub 21 de ani, a intrat pe parcurs Baiaram. Văd Craiova jucând mult mai bine decât înainte.

Are nişte probleme, le lipsesc fundaşii centrali titulari. Craiova joacă, ajunge uşor la poartă. Lucrează faza de atac. Filosofia germană, acolo a învăţat. Mie îmi place cum arată Craiova”, a spus Stoica, citat de telekomsport.ro.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și