Închide meniul

FCSB se teme și pentru locul 2! Mihai Stoica, cuvinte mari pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Universitatea Craiova a ajuns la șapte victorii consecutive

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 8:58

Reclamă
FCSB se teme și pentru locul 2! Mihai Stoica, cuvinte mari pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Universitatea Craiova a ajuns la șapte victorii consecutive

Mihai Stoica își laudă adversarii! Cuvinte mari pentru Laurențiu Reghecampf

Hepta

„Indiscutabil se vede mâna lui Reghe. Creşte de la meci la meci. S-au creat automatisme, Reghe avea nevoie de timp. Are şapte victorii consecutive. Craiova a început cu 3 jucători sub 21 de ani, a intrat pe parcurs Baiaram. Văd Craiova jucând mult mai bine decât înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are nişte probleme, le lipsesc fundaşii centrali titulari. Craiova joacă, ajunge uşor la poartă. Lucrează faza de atac. Filosofia germană, acolo a învăţat. Mie îmi place cum arată Craiova”, a spus Stoica, citat de telekomsport.ro.

Craiova e la un punct în spatele rivalei FCSB, în acest moment, având și un meci mai mult disputat.

Universitatea Craiova a ajuns la șapte victorii consecutive

Universitatea Craiova s-a impus categoric contra lui FC Argeș, scor 3-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1, dar Laurențiu Reghecampf este tot nemulțumit.

„Să ne bucurăm de primul meci din play-off, trebuia să închidem meciul din prima repriză. Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am recuperat repede mingiile. Cred că am controlat jocul de la început până la sfârșit. Am avut foarte multe ocazii, am marcat doar trei goluri.

Reclamă

Nu l-am avut pe Gustavo jucător în altă parioadă, el este într-un moment bun. Este foarte periculos și dificil de controlat. Are acest simț al golului. Dar și el ratează mult. Cu mai multă concentrare, cred că ar fi avut mai multe goluri.

Și Dan Nistor e un jucător important, așa cum sunt și ceilalți. În momentul de față, avem o problemă. Avem Crețu care joacă foarte bine, Roguljic, Bic. Va fi greu pentru mine să iau anumite decizii în anumite momente. Dar e mai bine să am această problemă decât să nu am ce alege.

Trebuie să luăm partidă cu partidă (n.r. – dacă poate Craiova să o depășească pe FCSB în clasament). Vom avea un meci dificil la Voluntari. Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta’, a spus Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel primul meci din play-out. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1.

Gustavo a deschis scorul în Bănie, în minutul 22, după o pasă a lui Andrei Ivan. L-a pauză, Craiova a intrat cu avantaj minim. Iasmin Latovlevici a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Gustavo, moment în care FC Argeș s-a prăbușit.

Ante Roguljic a „dublat” avantajul echipei lui Reghecampf în minutul 82, cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu, Ștefan Baiaram a închis tabela de marcaj cu o finalizare simplă din careu, după o pasă a lui Koljc.

S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, FC Argeș e pe ultima poziție în play-off.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și