Închide meniul

Universitatea Craiova o ameninţă pe FCSB! Conducerea a pus presiune pe Laurenţiu Reghecampf: „Să mergem pe ideea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 18:09

Universitatea Craiova o ameninţă pe FCSB! Conducerea a pus presiune pe Laurenţiu Reghecampf: „Să mergem pe ideea asta!

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Universitatea Craiova o ameninţă pe FCSB. Sorin Cârţu vrea ca echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf să ocupe locul al doilea la finalul playoff-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova o ameninţă pe FCSB! Sorin Cârţu: „Să mergem pe ideea locului 1”

Am legat șapte victorii, vedeți ce înseamnă conjunctura. După ce s-a întâmplat în ultimele secunde ale partidei cu CFR, am mers tot mai sus. Înainte, aveam jocul sub control și totuși pierdeam sau făceam meci egal.

Trebuie să mergem pe ideea câștigării locului doi în play-off, ca să evităm inepția aia de baraj. Iar în Cupă sunt patru echipe și suntem echipa favorită, trebuie să recunoaștem, și trebuie să materializăm statutul de favorit, pe teren. Ideea e să avem loc pentru cupele europene la anul și să avem alt parcurs. Cred că am învățat din experiențele negative, cu Laci, Tbilisi. Ce ni s-a întâmplat a fost rușinos. Au fost și pierderi materiale, inclusiv cu restricțiile privind spectatorii. Am fost numai în pierdere„, a spus Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

FCSB se teme și pentru locul 2! Mihai Stoica, cuvinte mari pentru Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova a ajuns la șapte victorii consecutive și Mihai Stoica își laudă rivalii cu care luptă pentru locul 2 din Liga 1. Oltenii au debutat cu dreptul în play-off, 3-0 cu FC Argeș.

„Indiscutabil se vede mâna lui Reghe. Creşte de la meci la meci. S-au creat automatisme, Reghe avea nevoie de timp. Are şapte victorii consecutive. Craiova a început cu 3 jucători sub 21 de ani, a intrat pe parcurs Baiaram. Văd Craiova jucând mult mai bine decât înainte.

Reclamă

Are nişte probleme, le lipsesc fundaşii centrali titulari. Craiova joacă, ajunge uşor la poartă. Lucrează faza de atac. Filosofia germană, acolo a învăţat. Mie îmi place cum arată Craiova”, a spus Stoica, citat de telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și