Închide meniul

Universitatea Craiova – Viitorul 1-1. Goluri spectaculoase marcate de Papp şi Artean! Oltenii, a patra remiză la rând. Şi Rednic s-a molipsit de la Papură

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 18:51

Reclamă
Universitatea Craiova – Viitorul 1-1. Goluri spectaculoase marcate de Papp şi Artean! Oltenii, a patra remiză la rând. Şi Rednic s-a molipsit de la Papură

Mircea Rednic a revenit la Dinamo

SportPictures / Dragos Pascaneanu / Sport Pictures via Hepta

Paul Papp a deschis scorul cu o execuţie impresionantă, în ultimul minut al primei reprize. Răspunsul a venit de la Artean, în minutul 47. Mijlocaşul central a reuşit o "bijuterie" şi a stabilit rezultatul final. A fost a 4-a remiză consecutivă a grupării din Bănie, care este la şase puncte în spatele liderului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Mircea Rednic nu are motive de bucurie. Viitorul a înlănţuit trei rezultate de egalitate în Liga 1 şi rămâne în afara locurilor de play-off.

LIVE TEXT UNIVERSITATEA CRAIOVA – VIITORUL

Min. 80: Şansă uriaşă pentru Alexandru Măţan. Jucătorul Viitorului a driblat tot ce a prins în faţă. Şutul său a fost prins de Pigliacelli.

Min. 78: Ocazie pentru Viitorul. Constănţenii puteau trece în avantaj. Lovitura cu capul a lui Gaztanaga a fost scoasă de pe linia porţii de Dan Nistor.  Fotbaliştii lui Rednic au cerut penalty, dar nu au avut câştig de cauză.

Min. 47: GOOOLLL VIITORUL! Andrei Artean a reuşit o execuţie încântătoare şi a făcut 1-1. Dussaut a centrat, iar Artean a trimis, din plonjon, o lovitură de cap imparabilă!

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă. Cei doi antrenori au făcut nu mai puţin de 7 schimbări la pauză!

Min. 45: Pauză pe Oblemenco!

Min. 45: GOOOLLL UNIVERSITATEA CRAIOVA! Paul Papp a înscris în premieră pentru olteni. Fundaşul a încercat să înscrie cu călcâiul după un corner, dar a deviat mingea în poartă cu gamba!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 43: Cursă de senzaţie a lui Ofosu, în flancul stâng. Acesta a centrat în în careu, dar fundaşii adverşi au intervenit in extremis

Min. 26: O nouă şansă de gol pentru Craiova. Cicâldău a executat ideal o lovitură liberă, dar Paul Papp a trecut pe lângă minge şi scorul rămâne neschimbat!

Min. 19: Dan Nistor a semnat prima ocazie importantă a gazdelor. Cojocaru a scos şutul mijlocaşului Universităţii!

Min. 1: A început meciul din Bănie!

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Cîmpanu, Mamut, Ofosu
Rezerve: Popescu, Vătăjelu, A. Ivan, Acka, Căpățână, Baiaram, V. Constantin, Bărbuţ
Antrenor: Corneliu Papură

Viitorul: Cojocaru – Benzar, V. Ghiță, Mladen, Boboc – Artean, Matei, Hristovski – Ganea, Ely Fernades, Luckassen
Rezerve: Căbuz, Dussaut, Dobrosavlevici, De Nooijer, Măţan, Ciobanu, Andronache, Gaztanaga, Pitu
Antrenor: Mircea Rednic

Universitatea Craiova a încheiat 2020 cu o remiză albă în deplasarea cu CFR Cluj. La fel a luat startul şi în noul an. Alb-albaştrii au făcut 0-0 cu Sepsi şi au terminat la egalitate şi cu Astra, scor 1-1. 

Reclamă

Viitorul a început să adune puncte cu Mircea Rednic. Totuşi, în ultimele două etape a stârns tot atâtea puncte. Constănţenii au remizat cu UTA Arad (0-0) şi FCSB (2-2).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și