Închide meniul

UPDATE | Andrei Cristea, revoltat după ce Viitorul – Poli Iaşi a fost reprogramat: "O decizie bizară, se putea juca!". Cum vor să câştige oaspeţii la masa verde

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2021, 15:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

UPDATE | Andrei Cristea, revoltat după ce Viitorul – Poli Iaşi a fost reprogramat: "O decizie bizară, se putea juca!". Cum vor să câştige oaspeţii la masa verde

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea, nemulţumit că meciul Viitorul - Poli Iaşi nu s-a mai reluat

UPDATE: Viitorul a reacţionat la acuzaţiile celor de la Poli Iaşi şi a transmis un comunicat prin care susţine că oaspeţii nu au acceptat ca meciul să se reia mai devreme, când nu ar fi fost probleme cu ceaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iași să fie reluat marți, 23 februarie, FC Viitorul Constanța a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceața să împiedice continuarea partidei.

Această propunere a clubului nostru NU a fost acceptată de Politehnica Iași, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie (?!). În aceste condiții, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marți, 23 februarie, de la ora 16.00, când, din păcate, starea vremii nu a permis nici de această dată disputarea acesteia.

– La FC Viitorul Constanța instalația de nocturnă funcționează și a funcționat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul și producătorul meciului decid când și dacă este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete", se arată în comunicatul celor de la Viitorul.

UPDATE: Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a acuzat-o pe Viitorul că nu a vrut să reia meciul de astăzi şi a ameninţat că va face contestaţie.

Reclamă

"Vorbim de luna februarie. După ora 15 trebuie aprinsă nocturna, scrie la regulament. În mod cert vom face contestaţie, nu se poate aşa ceva, suntem de patru zile la mare, vrem să jucăm fotbal 20 de minute şi vedeţi că toată lumea vede, se văd porţile, chiar ne batem joc? 

Suntem la ora 17, în februarie, cum să nu aprindem nocturna? Şi fără nocturnă se putea juca. Evident că am cerut (n.r. – să se aprindă nocturna) şi e de datoria gazdelor să asigure toate condiţiile. Hai să ne respectăm între noi ca echipe. Sincer, hai să ne respectăm.  

Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului", a spus şeful moldovenilor, potrivit telekomsport.

Reclamă 4 / 0/3

Ştirea iniţială

Brigada condusă de Andrei Chivulete a intrat pe teren, dar vizibilitatea era redusă. I-a trimis pe jucători la vestiare, spre nemulţumirea antrenorului moldovenilor.

Andrei Cristea: "Observatorul a spus că partida trebuia să se joace"

"Este un mare dezavantaj pentru noi, am consumat foarte multă energie. Este o decizie bizară pentru mine, a fost o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea şi cred că se putea juca.

E o decizie ciudată în condiţiile în care observatorul a spus că partida trebuie să se joace. Este un consum mental destul de ridicat. Nu sunt momente uşoare, pentru mine partida asta trebuia să se joace!", a declarat Andrei Cristea la Digi Sport.  

Meciul nu se va mai relua din momentul în care a fost întrerupt, ci din primul minut. Cartonaşele galbene arătate de Chivulete luni seara vor fi anulate.

Au fost probleme şi la partida tur dintre Poli Iaşi şi Viitorul. În Copou a picat nocturna și moldovenii au pierdut la "masa verde", cu 0-3. S-au jucat atunci numai 55 de minute.

Echipa lui Andrei Cristea este pe ultimul loc în Liga 1. Are 4 victorii, 4 remize şi 15 înfrângeri!

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și