Închide meniul

UTA Arad – FC Botoșani 0-0. Moldovenii au egalat-o pe Sepsi şi sunt mai aproape de play-off. Gazdele, al treilea egal la rând

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 13:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

UTA Arad – FC Botoșani 0-0. Moldovenii au egalat-o pe Sepsi şi sunt mai aproape de play-off. Gazdele, al treilea egal la rând

SportPictures / Dragos Pascaneanu via Hepta

UTA Arad - FC Botoșani

Botoşani a urcat pe locul al patrulea în campionat, după ce a remizat, 0-0, pe terenul lui UTA Arad. Oaspeţii veneau după patru victorii la rând. În schimb, arădenii au bifat al treilea egal la rând şi sunt pe locul opt, la cinci puncte de locurile de play-off. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE UTA Arad – FC Botoșani 0-0

Min. 90: S-a terminat meciul.

Min. 38: Erico a reluat cu capul de la şapte metri de poarta adversă, dar mingea a fost reţinută de portar.

Min. 36: Ongenda a şutat periculos din lovitură liberă.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Echipele de start

UTA Arad: Balauru – Peteleu, Erico Da Silva, Albu, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas, D. Rusu – Roger Rodrigues – Hora
Antrenor: Laszlo Balint

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, D. Croitoru, Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

UTA este pe locul 9 înaintea acestei partide. Bănățenii vin după două remize consecutive și au o singură victorie în ultimele patru etape. 

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Laszlo Balint nu are emoții în privința retrogradării, fiind la șapte puncte distanță de locul de baraj. Cu un eventual succes împotriva lui Botoșani, UTA se apropie la doar trei lungimi de play-off.

FC Botoșani, cea mai în formă echipă din Liga 1

Botoșănenii sunt pe locul 5 și au șanse mari să joace în play-off pentru al doilea an la rând. 4 victorii consecutive au însumat elevii lui Marius Croitoru. 

Botoșani are a treiea cea mai bună ofensivă din Liga 1, după FCSB și Sepsi. În cazul unui succes cu UTA, moldovenii vor urca pe locul 4 în clasament, în spatele granzilor Craiova, CFR Cluj și FCSB.

În partida tur, UTA s-a impus surprinzător pe terenul lui FC Botoșani. A fost 3-2 pentru bănățeni, la primul duel din istorie între cele două echipe, în Liga 1.

Recomandări
  • UTA Arad - FC Botoșani 0-0
  • Moldovenii, pe locul 4, la egalitate cu Sepsi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și