Închide meniul

UTA – Rapid 0-2 | Adrian Mutu şi-a certat cel mai bun jucător: „Voiam mai mult de la el!” Semnal de alarmă după cinci victorii consecutive: „Să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 23:00

UTA – Rapid 0-2 | Adrian Mutu şi-a certat cel mai bun jucător: „Voiam mai mult de la el! Semnal de alarmă după cinci victorii consecutive: „Să rămânem cu picioarele pe pământ!

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

UTA – Rapid 0-2. Victorie uriașă obținută de Adrian Mutu în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. „Briliantul” a ajuns la cinci succese în tot atâtea meciuri pe banca giuleștenilor și echipa lui este pe primul loc în clasament. Totuşi, antrenorul trage un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie importantă, mare, în faţa unui public numeros. Suporterii ne-au dat aripi. Determinarea s-a văzut şi am câştigat acest meci. A trebuit să risc. Ştiam că urcă cu fundaşii laterali. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

L-am certat în prima repriză (n.r. pe Rareş Ilie) pentru că voiam mult mai mult de la el. Sunt meciuri prin care trebuie să trecem pentru a avea o mentalitate de câştigători. Să nu uităm ce am făcut. Trebuie să rămânem serioşi şi să avem grijă de fiecare detaliu”, a declarat Adrian Mutu.

Rareș Ilie, prima reacție după UTA – Rapid 0-2

Mijlocașul de 18 ani a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei și s-a declarat mulțumit că Rapid a făcut un nou pas spre îndeplinirea obiectivului.

Reclamă

„Eu nu am avut în niciun meci gol și pasă de gol. În prima repriză nu prea am existat, au fost meciuri în care am avut evoluții mult mai bune ca joc. Ne-am dorit play-off și am ratat. Acum ne-am pus ca obiectiv câștigarea play-out-ului. Acum mergem numai la victorie, nu acceptăm altceva.

Din punctul nostru de vedere, aceste echipe sunt sub noi ca valoare. Jucătorii cu experiență ne încurajează pe noi, cei tineri. Ne mai și ceartă, îmi dau libertate. Unde e mai bine decât pe primul loc? Era mai bine în play-off, dar acolo vom fi de anul viitor„, a precizat Rareș Ilie după UTA – Rapid 0-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu şi-a certat cel mai bun jucător în UTA Arad – Rapid 0-2
  • Semnal de alarmă după cinci victorii consecutive

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și