Închide meniul

UTA – Rapid 0-2 | Alex Ioniţă, savuros după ce a marcat cu capul: „Am o frizură nouă!” Reverenţă în faţa lui Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore: „Impecabil!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 22:43

UTA – Rapid 0-2 | Alex Ioniţă, savuros după ce a marcat cu capul: „Am o frizură nouă! Reverenţă în faţa lui Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore: „Impecabil!

Alex Ioniță şi-a făcut junioratul la Rapid

Facebook FC Rapid 1923

Alex Ioniţă a oferit o reacţie savuroasă după ce a marcat în UTA Arad – Rapid 0-2. Mijlocaşul a marcat cu capul, după ce a fost servit perfect de Rareş Ilie, care a şi închis tabela pe arena „Francisc von Neuman”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă a marcat al treilea gol stagional şi a avut o reacţie savuroasă. Mjlocaşul a transmis ce sfat le-a dat Adrian Mutu, care are o serie perfectă pe banca giuleştenilor.

Alex Ioniţă, savuros după ce a marcat cu capul

„Un meci foarte dificil, cu un adversar foarte bun. A trebuit să suferim pentru puncte. A fost meritul lui Rareş că a centrat foarte bine. Norocul meu că am o frizură nouă. Mister a ştiut să ne motiveze. A trebuit să ne urmărim interesul. Obiectivul a fost acela de a ştiga. Cred că 5 victorii avem. Apărarea a fost impecabilă”, a transmis Alex Ioniţă.

UTA Arad – Rapid 0-2 | Giuleştenii defilează în Liga 1

UTA – Rapid, meci contând pentru etapa cu numărul patru din play-out-ul Ligii 1, s-a încheiat cu victoria echipei lui Adrian Mutu, scor 2-0. Giuleştenii au ajuns la cinci victorii consecutive în campionat.

Adrian Mutu este de neoprit după ce a fost numit antrenor la Rapid. „Briliantul” a câștigat toate cele cinci meciuri în care a stat pe banca alb-vișiniilor. În urma succesului de la Arad, giuleștenii sunt pe primul loc în play-out, cu 32 de puncte.

Reclamă

Derby-ul din play-out s-a jucat cu casa închisă. Peste 12.000 de fani au fost așteptați la stadion, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și