Închide meniul

UTA – CFR Cluj 0-1 | „Am avut noroc, am transpirat pentru victorie!” Jucătorii campioanei, fericiţi după victoria de la Arad: „Sunt 3 puncte mari pentru noi!”

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 23:13

Reclamă
UTA – CFR Cluj 0-1 | „Am avut noroc, am transpirat pentru victorie! Jucătorii campioanei, fericiţi după victoria de la Arad: „Sunt 3 puncte mari pentru noi!

Cristian Bălgradean joacă la CFR Cluj

Cristian Bălgradean, într-un meci pentru CFR Cluj / SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora crede că cele trei puncte câştigate la Arad vor conta în economia luptei la titlu. Alexandru Chipciu a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci greu, a fost toată lumea avertizată. Ştiam că au echipă foarte bună acasă. A fost o victorie obţinută cu sacrificiu. UTA a jucat bine, o echipă bună acasă, a fost o atmosferă foarte frumoasă. La final de meci, cele mai importante sunt punctele. Sunt trei puncte mari pentru noi, o victorie mare„, a spus Mario Camora, după UTA – CFR Cluj 0-1.

UTA – CFR Cluj 0-1 |  Cristi Bălgrădean: „Am avut noroc”

Cristi Bălgrădean recunoaşte că echipa sa a avut noroc în partida cu UTA.

Am transpirat serios pentru victorie, am avut şi noroc pe final. 1-0 e scorul perfect. Veneau şi sticlele pe finală, dar nu e problemă. Am jucat la UTA, am jucat în Liga 2, nu am de ce să am vreun conflict cu cineva din Arad. A revenit spiritul CFR-ului, aţi văzut cum am alergat şi asta e foarte bine. M-am simţit bine şi când am jucat pentru CFR, au fost şi momente când nu am jucat, dar au trecut„, a spus şi Cristian Bălgrădean.

UTA – CFR Cluj 0-1 | Victorie cu noroc petru campioană

Campioana României a câștigat cu scorul preferat al lui Dan Petrescu. Alex Chipciu a marcat unicul gol al meciului, din semi-foarfecă, în minutul 27. UTA a lovit bara în prelungirile meciului.

Reclamă

Chipciu a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 27, printr-o execuție fabuloasă. Jucătorul de 32 de ani a reluat la colțul lung, din semi-foarfecă, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu. UTA a forțat egalarea în partea secundă și a ratat câteva ocazii importante, prin Isac, Hora sau Ubbink. Cea mai mare șansă a arădenilor a venit în prelungirile meciului, când Mercioiu a reluat cu capul în bară, după care Antal a șutat mult peste chiar din fața porții.

După 1-0 la Arad, CFR Cluj s-a distanțat la 6 lungimi în fruntea Ligii 1, având 27 de puncte, după 10 etape. De cealaltă parte, UTA a căzut pe locul 7, cu 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și