Închide meniul

UTA – Dinamo 0-0. Punct obținut eroic de elevii lui Flavius Stoican! „Câinii” au jucat în 9 oameni. Pierret și-a salvat echipa în prelungiri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 18:50

UTA – Dinamo 0-0. Punct obținut eroic de elevii lui Flavius Stoican! „Câinii au jucat în 9 oameni. Pierret și-a salvat echipa în prelungiri

Amicalul Dinamo - Real Madrid 2 nu se va mai juca

Hepta

Dinamo a rămas în 10 oameni încă din minutul 41, când fundașul Marco Ehmann a văzut al doilea cartonaș galben, după o intervenție asupra lui Shlyakov. „Câinii” au sărit imediat la gâtul arbitrului Cătălin Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, jucătorii lui Stoican au fost cât pe ce să facă și un penalty. Dangubic a căzut după un contact cu Buleică, dar Cătălin Popa nu a dictat lovitură de pedeapsă.

În minutul 64, UTA a fost aproape de deschiderea scorului. Roger, după ce mingea i-a sărit noroc, a zguduit bara porții transversale.

Dinamo mai primit o lovitură în minutul 77, când a fost eliminat și Alexandru Răuță. Mijlocașul dinamovist a fost trimis la cabine, la fel ca Ehmann, pentru cumul de cartonașe. La fel ca la prima eliminare, același Shlyakov a fost cel faultat.

Cea mai mare ocazie a meciului a venit în prelungiri. În minutul 90+3, Balthazar Pierret a respins balonul din fața liniei porții după un carambol în careul dinamoviștilor.

Reclamă

S-a terminat 0-0, iar Dinamo rămâne pe locul 15 în Liga 1, cu 13 puncte. „Câinii” au pus capăt unei serii de șase înfrângeri la rând și au obținut primul punct în deplasare în actualul sezon. De cealaltă parte, UTA e pe locul 10, cu 33 de puncte.

UTA – Dinamo 0-0

Final de meci! UTA – Dinamo 0-0.

Min 90+3: Ocazie monumentală pentru UTA! Balthazar Pierret a respins balonul din fața liniei porții după un carambol în careul dinamoviștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 77: Încă un cartonaș roșu la Dinamo! Alexandru Răuță a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Shlyakov.

Min 64: Ocazie uriașă pentru UTA! Roger a șutat violent în bara transversală după ce mingea a sărit norocos la el.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 44: Dangubic a căzut după un contact cu Buleică și a cerut penalty.

Min 41: Marco Ehmann a văzut al doilea cartonaș galben după un fault asupra lui Shlyakov. „Câinii” au protestat vehement și susțin că arbitrul l-a eliminat prea ușor pe fundașul dinamovist.

Min 36: Gol anulat al celor de la UTA! Dangubic reușise să marcheze, dar era în poziție de ofsaid.

Min 10: Ocazie pentru UTA! Fundașii lui Dinamo s-au aventurat în atac, iar echipa lui Flavius Stoican a fost descoperită în apărare. Dangubic, singur cu Figueiredo, a șutat puțin pe lângă poartă.

Reclamă

Min 1: A început meciul.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benca, Shliakov – Isca, Batha – Ubbink, Roger, Dangubic – Laukzemis
Rezerve: Blănaru, Baravykas, Dima, Vorobjovas, Medimorec, Hrezdac, Mericioiu, Cardoso, Otele
Antrenor: Ionuț Badea

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic, Ehmann, Radu – Ivanov, Răuță, Pierret – Matei, Ivanovski
Rezerve: Fara, R.Grigore, Giafer, Crețu, Ah. Bani, Bordușanu, Borcea, Celar
Antrenor: Flavius Stoican

Flavius Stoican a schimbat sistemul de joc după 1-6 cu Universitatea Craiova în etapa trecută. „Câinii” au folosit atunci o apărare cu trei fundași, dar pentru meciul cu UTA au revenit la o apărare în cinci. De asemenea, Chesneau, Ricardo Grigore, Rodriguez și Celar au fost scoși din echipă, iar în locul lor au intrat Figueiredo, Patriche, Pierret și Ivanovski. Aloe, suspendat, a fost înlocuit de Jovanovic.

Știrea inițială

UTA – Dinamo LIVE TEXT | Flavius Stoican face „terapie cu Vladimir Putin” pentru a scoate echipa din criză

Înaintea duelului cu UTA, Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte acumulate în 25 de meciuri. Doar o minune îi mai poate scăpa pe ”câinii roșii” de la retrogradare și în acest sezon, ei fiind la 10 puncte de pozițiile de baraj.

Flavius Stoican a avut un discurs incredibil înaintea partidei cu UTA. Antrenorul celor de la Dinamo a dezvăluit că Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a devenit un exemplu pentru a-i face pe jucători să uite de umilinţele din ultima vreme.

Flavius Stoican spune că jucătorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă când intră pe teren şi să uite de eşecurile din ultima perioadă. Antrenorul de la Dinamo a făcut o paralelă şi cu Vladimir Putin, în contextul situaţiei tensionate din Ucraina.

”E nevoie de pozitivism, începând de la mine. Dar ce transmit, să ajungă și la ei, la jucători. Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: ‘uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are’. Când văd, numai ’când se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’. Eu nu văd că Putin a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege.

Eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Că atunci când începe războiul, eu o să fiu deja mort dacă stau și mă gândesc! Asta le-am zis și eu băieților. Când începe meciul, dacă noi ne gândim, ’mamă, ce e acolo, ce rău e’…”, a fost discursul lui Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA.

UTA – Dinamo LIVE TEXT | Ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan

Flavius Stoican a făcut dezvăluiri din interior. Antrenorul celor de la Dinamo spune că Iuliu Mureşan este cu moralul la pământ. Stoican a mai spus că dacă cei din conducere îi vor cere să plece de la echipă, o va face în secunda a doua.

„Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că omul a fost obişnuit să câştige echipe. E mai greu să te lupţi la retrogradarea decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt.

Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune, Flavius, e nevoie de un declic, atunci ‘sănătate’. Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum, nu o să fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic, în secunda 2 plec„, a spus Flavius Stoican în conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și