Închide meniul

„Vă garantez lucrul acesta!” Prima reacţie a lui Valeriu Iftime, după ce a aflat că Marius Croitoru ar putea ajunge la FCSB: „A venit la mine: ‘Semnăm şi vă spun asta’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2022, 10:53

„Vă garantez lucrul acesta! Prima reacţie a lui Valeriu Iftime, după ce a aflat că Marius Croitoru ar putea ajunge la FCSB: „A venit la mine: Semnăm şi vă spun asta!

Valeriu Iftime exclude varianta ca Marius Croitoru să plece la FCSB

SportPictures / Ionut Tabultoc via Hepta

Toni Petrea are şanse mari să plece de la FCSB la vară, în cazul în care nu câştigă titlul. Gigi Becali l-ar vrea în locul lui pe Ilie Poenaru, în timp ce Mihai Stoica insistă pentru Marius Croitoru, un alt antrenor pe placul patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, spune că nu se pune problema ca Marius Croitoru să plece la FCSB. Croitoru are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro la Botoşani.

Valeriu Iftime garantează că Marius Croitoru nu pleacă la FCSB

Sunt 100% convins că Croitoru nu pleacă la FCSB. Dacă ar pleca de la FC Botoșani, pleacă în altă parte, nu la FCSB. În niciun caz! Marius nu pleacă de la Botoșani, vă garantez lucrul ăsta. Are un contract cu clauză de reziliere de două milioane de euro, a vrut să-l semneze ca să-mi demonstreze că nu pleacă.

Acum vreo 3 săptămâni sau o lună, când mai făcuse o boacănă FCSB, a spus domnul Becali că îi place și de Marius Croitoru. Marius a venit la mine: «nea Valer, eu, din proprie inițiativă, pun această clauză, o semnăm și vă spun că nu plec de aici. Avem proiect împreună, iar când va fi să plec vă spun, gândim înainte cu jumătate de an, voi pleca unde voi găsi o soluție bună».

Sunt relaxat pe subiectul ăsta, cred că suntem oameni serioși. Are contract semnat pe încă doi ani din vară încolo. Nu am schimbat nimic la bani, numai că a introdus această «garanție»”, a transmis Iftime la gsp.ro.

Reclamă

Toni Petrea, aproape de a pleca la vară de la FCSB

Toni Petrea va pleca aproape sigur de la FCSB la finalul sezonului, potrivit gsp.ro. Pentru postul de antrenor al grupării roș-albastre se luptă Ilie Poenaru, favoritul lui Gigi Becali, și Marius Croitoru, preferatul lui Mihai Stoica.

Ilie Poenaru a mai fost ofertat de Gigi Becali, ultima oară chiar după plecarea lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a putut realiza pentru că tehnicianul antrenase deja două echipe, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, iar regulamentul nu permite trei echipe într-un an.

Ştiu că îşi doreşte, şi-a exprimat dorinţa. Vom vedea, Dumnezeu le aşează„, spune Poenaru pentru Antena Sport despre dorința lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Mihai Stoica îl preferă pe Marius Croitoru. Tehnicianul a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și