Închide meniul
Video

„Vă iubesc doamna Ana!” Dialogul uluitor dintre Anamaria Prodan și Ianis Stoica. Impresara a făcut dezvăluiri bombă. „Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 16:03

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Victor Becali

Instagram Anamaria Prodan

„Ianis, la fel ca şi la Man e simplu, la judecată… Vorba bunicii mele, mama dacă lumea nu e bună, mergem la judecată. Avocaţii au cerut la primul termen, ceva de genul o amânare. Este un contract de ambele parţi semnat si agreat, discutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dialog uluitor cu Ianis Stoica

Cine ii pacaleşte şi văd că sunt foarte uşor de păcălit şi e greu să te gândeşti că ai muncit o viaţă să le deschizi mintea fotbaliştilor să inţeleagă că atunci când ai un contract eşti şi apărat ca jucător de câtre managerul tau.

Că managerul până la urmă nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul. Este managerul tau care are grija de tine ca de copilul lui cum am avut grijă de ei. Că ei se duc, că ei sunt obligaţi cum imi spun, că suntem amenintaţi… nu mai e treaba mea, nu mai cred! Ianis Stoica mi-a zis acelaşi lucru. Nu este adevărat doamna Ana, vă iubesc doamna Ana, nu e adevărat. Părinţii lui la fel.

Răchită a fost foarte supărat pentru că ştie ce am făcut pentru familia lui, nu numai pentru copil. L-a sunat pe taică-su, l-a sunat Vivi pe copil şi le-a spus că nu e adevărat… Ok, dacă nu e adevărat, nu e adevărat, ce să facem. L-am adus pe Ianis de nicăieri, dintr-o ligă de copii din Germania. Când i-am zis patronului Stelei (n.r. Gigi Becali, FCSB) mi-a zis: ‘Lasă-mă cu ăștia!’. Nu l-a vrut nici măcar la echipă”, a spus Anamaria Prodan.

În vârstă de 19 ani, Ianis Stoica este cotat la 850.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 18 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, „tradată” și de Dennis Man

Anamaria Prodan nu cedează şi îl acționează în instanţă și pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a plecat de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, pentru 13 milioane de euro. Mutarea a fost intermediată de Giovanni și Victor Becali, în ciuda faptului că Man era sub contract cu Anamaria Prodan.

 

Recomandări
  • Dialogul uluitor dintre Anamaria Prodan și Ianis Stoica
  • Impresara a dezvăluit tot scandalul, după ce a fost „tradată” pentru frații Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și