Închide meniul

Val de ironii la adresa lui Gigi Becali. Arlauskis ştie de ce nu mai câştigă FCSB titlul: „A ieşit Gigione de la închisoare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 21:29

Val de ironii la adresa lui Gigi Becali. Arlauskis ştie de ce nu mai câştigă FCSB titlul: „A ieşit Gigione de la închisoare!

Giedrius Arlauskis

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Giedrius Arlauskis a dat de pământ cu Gigi Becali
  • Reacţie de necrezut a portarului de la CFR Cluj

Portarul campioanei României este convins că Gigi Becali este principalul vinovat pentru „seceta” cu care se confruntă FCSB. Arlauskis a ajutat-o pe FCSB să câştige ultimul titlu din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Val de ironii la adresa lui Gigi Becali

Știu răspunsul la întrebarea de ce FCSB nu mai câștigă de atunci! A ieșit Gigi din pușcărie! Atunci, în acel an, aveam 13 puncte avans, defilam.

A ieșit Gigione de la închisoare, haț am tremurat până în ultima etapă cu ASA Tg Mureș! Ne-a făcut Galațiul campioni! A fost norocul nostru, dar nu doresc nimănui așa ceva„, a declarat Arlauskis la digisport.ro.

Reclamă

După ce a plecat de la FCSB, lituanianul a făcut spectacol în tricoul lui CFR. A ajutat-o pe gruparea din Gruia să câştige patru titluri la rând.

Mario Camora a făcut glume pe seama lui Gigi Becali

Şi Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali după ce CFR Cluj a câştigat titlul în Liga 1. Veteranul de 34 de ani a făcut glume pe seama patronului de la FCSB.

Reclamă

Gruparea din Gruia a publicat, pe contul de Facebook, imagini fabuloase de după victoria cu FC Botoşani, în care şi-a asigurat primul loc în Liga 1. În drumul spre casă, Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali.

E un adevărat val de ironii la adresa lui Gigi Becali. Fundaşul lui CFR a arătat o imagine cu finanţatorul lui FCSB, pe care o avea în telefon. „Să trăiţi d-le CFR„, era textul care însoţea poza (secunda 40 din filmuleţul postat de CFR).

Căpitanul lui CFR a scris istorie în Liga 1. Camora a ajuns la 8 trofee câştigate într-un deceniu petrecut la Cluj-Napoca şi a pus tunurile pe contestatari.

Reclamă 4 / 0/3

Din nou, echipa asta bătrână, care nu mai poate, a ieșit campioană. Nu au fost corecți față de noi. Ce facem noi pentru fotbalul românesc merităm mai mult respect”, a precizat Camora.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”