Închide meniul

VIDEO | Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali după ce CFR Cluj a câştigat titlul. Imagini fabuloase!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 18:42

VIDEO | Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali după ce CFR Cluj a câştigat titlul. Imagini fabuloase!

Captură Facebook CFR Cluj

Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali

Internaţionalul român a petrecut la maximum chiar înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă, care nu mai are miză. Camora a făcut show atât în vestiar, cât şi în avion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali după ce CFR Cluj a câştigat titlul

Gruparea din Gruia a publicat, pe contul de Facebook, imagini fabuloase de după victoria cu FC Botoşani, în care şi-a asigurat primul loc în Liga 1. În drumul spre casă, Mario Camora l-a ironizat pe Gigi Becali.

Fundaşul lui CFR a arătat o imagine cu finanţatorul lui FCSB, pe care o avea în telefon. „Să trăiţi d-le CFR„, era textul care însoţea poza (secunda 40 din filmuleţul postat de CFR).

Mario Camora, campion din nou cu CFR Cluj

Căpitanul lui CFR a scris istorie în Liga 1. Camora a ajuns la 8 trofee câştigate într-un deceniu petrecut la Cluj-Napoca şi a pus tunurile pe contestatari.

Din nou, echipa asta bătrână, care nu mai poate, a ieșit campioană. Nu au fost corecți față de noi. Ce facem noi pentru fotbalul românesc merităm mai mult respect”, a precizat Camora.

Reclamă

După un nou titlu în Liga 1, Camora se gândeşte deja la UEFA Champions League. CFR Cluj va juca în preliminarii, unde au de trecut de patru tururi pentru a ajunge în faza grupelor.

Mai avem meci cu FCSB, azi sărbătorim, apoi mergem în vacanță. Azi ne bucurăm, dar mâine nu ne dă Mister liber! Știm ce greu e să ajungi acolo, în Champions League. Dar avem încredere în investitori, în conducători, în vestiarul nostru„, a declarat Mario Camora imediat după ce CFR Cluj a devenit campioana României pentru al 4-lea an la rând.

CFR Cluj a egalat un record ce datează de peste 20 de ani. Este prima echipă care reuşeşte să lege o serie de 4 titluri consecutive. Steaua a fost ultima echipă care a reuşit o astfel de performanţă la mijlocul anilor ’90.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și