Închide meniul

Valentin Mihăilă, aproape de lovitura carierei! Românul ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League. Anunțul făcut de italieni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 21:24

Valentin Mihăilă, aproape de lovitura carierei! Românul ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League. Anunțul făcut de italieni

Valentin Mihăilă ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League

Profimedia

Presa din Italia scrie că Atalanta este în căutarea unui jucător de bandă. Printre opțiuni se numără și românul Valentin Mihăilă, potrivit forzaparma.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a intrat pe lista celor de la Atalanta

Favoritul șefilor din Bergamo este Jeremie Boga, de la Sassuolo, dar prețul ivorianului este peste puterile financiare ale celor de la Atalanta. Astfel, echipa de pe locul 4 din Serie A s-ar putea reorienta asupra lui Valentin Mihăilă, potrivit sursei citate anterior.

Valentin Mihăilă a jucat 11 meciuri în acest sezon de Serie B pentru Parma. Românul a reușit să-și treacă în cont două goluri și un assist. 8,5 milioane de euro este cota fostului jucător de la Universitatea Craiova, potrivit transfermarkt.com.

Citește și:

Și Alexandru Cicâldău e dorit la Atalanta

Italienii notează că Mihăilă nu e singurul român care ar putea ajunge la Atalanta. Potrivit Tele+, și Alexandru Cicâldău a intrat pe radarul echipei din Bergamo. Mijlocașul de 24 de ani este urmărit îndeaproape de scouterii formației lui Gasperini.

15 meciuri a bifat Alexandru Cicâldău până acum la Galatasaray, în campionat și Europa League. Românul a reușit să-și treacă în cont trei goluri și un assist. Cicâldău a semnat vara trecută cu Galatasaray, fiind transferat de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro. El mai are contract cu formația Cim Bom până în 2026.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și