Închide meniul

Valeriu Iftime are un mare regret după ce CFR Cluj a câştigat titlul: „Îmi pare rău că am pierdut șampania grasă de la Becali!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 0:01

Valeriu Iftime are un mare regret după ce CFR Cluj a câştigat titlul: „Îmi pare rău că am pierdut șampania grasă de la Becali!

Valeriu Iftime nu a stat pe gânduri când a aflat că Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ogenda

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime are un mare regret după ce CFR Cluj a câştigat titlul. Patronul lui FC Botoşani s-a amuzat după înfrângerea în faţa ardelenilor şi a declarat că regretă faptul că a pierdut şampania pe care Gigi Becali i-a promis-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„CFR a fost mai bună ca noi. Puteam să egalăm în final. Pierdem și locul 5 după cum arată clasamentul. Îmi pare rău, sperăm să facem măcar un egal, să dăm bucurie fotbalului. Îmi pare rău și pentru FCSB, dacă n-au reușit să câștige puncte în timpul campionatului. FCSB, din păcate, e o pepinieră, crește jucători. Lipsa de maturitate creează dezechilibru acolo. Nu înțeleg care e distanța dintre Becali și antrenor. Dar sunt lucruri ciudate acolo.

Valeriu Iftime: „Noi am încercat, dar Botoșaniul are limitele lui

E păcat, la câți bani sunt acolo. Dacă vor un campionat, trebuie să aibă echipa cu o structură mai bine organizată. Sunt convins că-i bate CFR la Cluj, așa amical cum e. Îmi pare rău că am pierdut șampania grasă, chiar voiam s-o beau. Bănuiesc că o dădea și la egal. Asta e. Noi am încercat, dar Botoșaniul are limitele lui, nu poate schimbă cursul istoriei. Dacă vrei rezultate în meciuri de finală… nu reușim nici psihologic, nici fotbalistic. Țin minte și ce am făcut și cu macedonenii în Europa League”, a spus Valeriu Iftime după meciul cu CFR Cluj.

Valeriu Iftime
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Patronul lui FC Botoşani avea promisă o şampanie de la Gigi Becali

Gigi Becali urma să îl cinstească pe Iftime. Patronul lui FCSB era dispus să-i dea de băut omologului său de la Botoșani, dacă moldovenii o încurcau pe CFR Cluj.

”Dacă fac măcar un egal, o să mă întâlnesc cu el să beau o șampanie grasă. Dar înainte nu-i dau, că dacă îi dau înainte, se zice că e corupție, că i-am dat telefon și am influențat, că patronul după aia merge la echipă și o încurajează”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și