Închide meniul

Valeriu Iftime, atac la adresa lui Gigi Becali: „Lipsă de educație!” Nici FRF și LPF nu au scăpat de furia patronului lui FC Botoșani: „Dorm bine de tot!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 11:34

Valeriu Iftime, atac la adresa lui Gigi Becali: „Lipsă de educație! Nici FRF și LPF nu au scăpat de furia patronului lui FC Botoșani: „Dorm bine de tot!

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo

Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Valeriu Iftime, atac la adresa lui Gigi Becali
  • Nici FRF și LPF nu au scăpat de furia patronului lui FC Botoșani

Valeriu Iftime, atac la adresa lui Gigi Becali

Valeriu Iftime a răbufnit din cauza celor care nu se vaccinează împotriva coronavirsului. Patronul lui FC Botoșani l-a criticat pe Gigi Becali, patronul FCSB. Nici LPF și FRF nu au scăpat de furia finanțatorului grupării moldave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vine o greșeală din partea FCSB-ului și a domnului Becali. El iese și spune să nu ne vaccinăm. Din nefericire sunt unii oameni care pot fi formatori de opinie și spun niste prostii de te doare mintea. E vorba de lipsă de educație. Nu prea ține dacă vrem sau nu vrem. Îi omorâm pe alții acum. Noi și bulgarii suntem pe ultimele locuri… Nu se poate așa ceva.

Eu am vorbit cu fotbaliștii, le-am spus să facă orice să se vaccineze. E adevărat că jucătorii sunt foarte precauți, iar Croitoru a impus o regulă. Îi ținem ca pe niște iepuri în cușcă. Trebuie să fie obligatoriu să te vaccinezi. Când vedeți oameni serioși la TV că spun să nu te vaccinezi…

Reclamă

Cei de la LPF și FRF dorm bine de tot! Semnale că ce? Nu cred că fotbalul e o problemă, ci sunt tot felul de petreceri, de nunți, de evenimente religioase unde nu port măști. Pe stadion te poți proteja. Nu te întreabă nimeni la restaurant dacă ești vaccinat, pe mine nu m-a întrebat nimeni. Eu cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre și mai directe”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Gigi Becali: „Îmi e milă de oamenii ăia care au făcut vaccinul”

Gigi Becali nu are stare. Patronul FCSB a anunțat acum ceva timp că s-a retras din viața publică, din nou, dar, ca și până acum, a revenit asupra deciziei. Omul de afaceri susține că nu poate sta deoparte când vede ce se întâmplă în țară. Becali a ieșit la TV pentru a vorbi de vaccinare.

Reclamă

„Am vrut să ies din viața publică, dar este imposibil. Nu are nimeni curajul să spună. Nu spun din punct de vedere religios, dar vorbesc din punct de vedere științific. Nu spun chiar toate, că îmi e milă de oamenii ăia care au făcut vaccinul.

Dar le spun oamenilor care mă iubesc pe mine să nu-l facă. Cum alții nu te lasă să faci aia, aia, și noi avem o opinie și avem dreptul să ne spunem opinia”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu