Închide meniul

Valeriu Iftime îi dă „idei tactice” lui Gigi Becali: „Mi se pare ciudat să stai cu el pe bancă! Incredibil! Poate juca şi la închidere, dacă ţi se pare că nu are viteză!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 23:15

Valeriu Iftime îi dă „idei tactice lui Gigi Becali: „Mi se pare ciudat să stai cu el pe bancă! Incredibil! Poate juca şi la închidere, dacă ţi se pare că nu are viteză!

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Hepta

Denis Haruţ a fost protagonistul unei adevărate telenovele în momentul în care s-a transferat la FCSB. Prima dată a venit la baza din Berceni, însă nu a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali şi s-a întors la Botoşani. Ulterior, după ce Gigi Becali a continuat negocierile, Denis Haruţ a ajuns la FCSB şi se părea că va fi titular de drept.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Statutul de rezervă nu poate fi înţeles de Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime îi dă idei tactice lui Gigi Becali

Mi se pare absolut ciudat să stai cu Haruț pe bancă! Incredibil! Haruț poate juca și la închidere dacă ți se pare că n-are viteza care trebuie să joace fundaș dreapta”, a spus patronul celor de la FC Botoşani la digisport.ro.

Gigi Becali: „Am plătit 661.000 de euro pentru Denis Haruţ”

Iniţial, era vorba despre 700.000 de euro, dar şeful FCSB a declarat că suma finală va fi mai mică. La acel moment, Becali a mai cumpărat în contul sumei plătite pentru Haruţ şi un procent din Olimpiu Moruţan. Ulteior, Moruţan a fost vândut de Becali la Galatasaray.

„Da, tată, a semnat! 661.000 de euro. Era 700.000 şi am negociat la 661.000. Minus 1% de la Moruţan, în banii ăştia. Adică a mai scăzut cum ar veni 20 de mii minimum. El face 20 de milioane, deci 20.000 minimum. A semnat conform regulamentului (n.r. legat de durata contractului)”, a declarat Gigi Becali, în momentul transferului lui Haruţ, pentru AS.ro.

Reclamă

De la transferul său, Haruţ a jucat 24 de partide pentru FCSB şi a reuşit să dea şi o pasă de gol. În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract. În februarie 2021, Denis Haruţ a venit la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și