Închide meniul

Gigi Becali i-a dat o nouă replică lui Valeriu Iftime: „Aşa îmi place mie, să-l tachinez! Când pierde Botoşaniul îi trimit mesaj: ‘Felicitări pentru victorie’!”

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 15:36

Reclamă
Gigi Becali i-a dat o nouă replică lui Valeriu Iftime: „Aşa îmi place mie, să-l tachinez! Când pierde Botoşaniul îi trimit mesaj: Felicitări pentru victorie!

Gigi Becali, dezvăluiri savuroase despre relaţia cu Valeriu Iftime

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Câtă minte îți trebuie să faci o asemenea afirmație? Eu i-am spus o sumă și am tăcut după. Eu mi-am văzut de treaba mea, cum să spui că dădeai mai mult?”, s-a enervat Valeriu Iftime. Becali nu a stat pe gânduri şi i-a dat o replică patronului de la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a dat o nouă replică lui Valeriu Iftime

„Aşa îmi place mie să-l tachinez pe Iftime. Dacă el tot timpul mă critică pe televizor, în interviuri. Mi-a zis MM: <Bă, Gigi, dar tu nu ai văzut ce face, cutare…> Am zis: Măi, Mihai, e un om bun, plăcut>. Îmi place de el şi atunci îl tachinez. Când pierde Botoşaniul îi trimit eu mesaj: <Felicitări pentru victorie!>

Eu îl tachinez, pentru că ţin la el, îmi place ca om. I-am spus că dădeam 8-900.000 ca să-l tachinez, să-l enervez. E posibil să fi dat, să spunem, 400.000 poate dădeam, mai mult nu dădeam. E posibil să fi dat mai mult, nu ştiu. Cert este că jucătorul ăsta este un jucător pe care eu îl caut de 20 de ani şi nu am găsit niciunul până acum”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali s-a distrat pe seama negocierilor cu Valeriu Iftime

Jucătorul cotat la 500.000 de euro a disputat în acest sezon 21 de partide în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 3 assist-uri. Gigi susține că ar fi plătit și mai mult de 330.000 de euro pentru el.

”Mi-a zis ‘domnule Becali, să nu vă supărați, dar fără 350.000 nu-l dau’. I-am zis ‘îți dau 300.000 și pe Haruț împrumut’. M-am gândit că-l dau și pe Haruț ca să aibă fundaș dreapta, că Braun e deja al lui CFR și în play-off nu va mai juca așa bine. I-am zis ‘îți dau așa, mai lasă ceva’. A zis ‘fără 330.000, nu-l dau’ și așa am închis-o. L-am sunat după aia și i-am zis ‘îți dădeam și 900 de mii’”, a spus Gigi Becali, miercuri, după negocieri.

Reclamă

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB ultimul jucător transferat, Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și