Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe „prietenul” Gigi Becali. „Este o crimă dacă face așa ceva!”. Ce l-a nemulțumit pe patronul lui FC Botoșani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 23:15

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe „prietenul Gigi Becali. „Este o crimă dacă face așa ceva!. Ce l-a nemulțumit pe patronul lui FC Botoșani

Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali

Hepta

Iftime nu s-a ferit să îl arate cu degetul pe Gigi Becali, cel care a militat împotriva vaccinării. Cel care a declarat, deseori, că este prieten cu finanțatorul de la FCSB, a răbufnit. Nu înțelege ceea de face Becali și a caracterizat în termeni duri gestul făcut de latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: „Pentru mine este o crimă dacă Gigi Becali face așa ceva!”

Eu sunt de acord cu decizia luată pentru că sunt de părere că vaccinarea este obligatorie și e cea mai importantă problemă națională de astăzi. Altfel intrăm în cel mai mare haos social pe care l-am avut vreodată. Dacă Federația sau Liga au pus o asemenea regulă, pentru mine este extraordinar. La mine, pe teren, sunt doi jucători nevaccinați, restul sunt juniori.

Eu nu pot să analizez toate elucuburețiile pe care orice cetățean le spune, că-i Becali, că sunt doctori… în opinia mea sunt deplasați, breavază și își bat joc de sărăcime. Când vine vorba de un formator de opinie, așa cum poate fi și domnul Becali… pentru mine este o crimă daca face așa ceva„, a declarat Valeriu Iftime, pentru AS.ro, după decizia luată de FRF.

Ţinând cont că Becali a anunţat că jucătorii de la FCSB nu se vaccinează, aceştia vor fi nevoiţi să se testeze înaintea fiecărui meci. Asta în situaţia în care nu au fost infectaţi cu Covid-19 în ultimele 180 de zile.

Aşa facem, testare înainte de fiecare meci. Ai mei au trecut prin boală. 6 luni, e bine. Testăm PCR fără nicio problemă, vaccin niciodată. E o regulă normală, dar nu e normală ailaltă, că dacă e vaccinat nu are nevoie de testare.

Reclamă

Toată lumea la testare. N-ai bani, nu joci fotbal. Dacă nu ai bani, ce faci, îi îmbolnăveşti pe ceilalţi?”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

La FCSB este un uriaș focar de infecție cu Covid-19. Nu mai puțin de opt jucători au fost testați pozitiv. Acestora li se adaugă Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Dat fiind și numărul mare de fotbaliști care s-au accidentat, sunt șanse mici ca meciul Farul – FCSB să fie amânat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valeriu Iftime, atac la Gigi Becali
  • Cum a comentat ultima decizie luată de FRF

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și