Închide meniul

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli: „Puteam forța mâna!” Fundașul e acum aproape să ajungă la FCSB

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:44

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli: Puteam forța mâna!” Fundașul e acum aproape să ajungă la FCSB

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la BotoşanI

Hepta

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli. Fundașul ivorian și-a reziliat contractul și este foarte aproape să ajungă la FCSB din postura de fotbalist liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FC Botoșani susține că ar fi putut primi o sumă importantă în toamnă. Atunci a refuzat însă să-l cedeze pe Boli la vicecampioana României.

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli

Prezent în cantonamentul lui FC Botoșani din Antalya, Iftime a discutat despre situația lui Kevin Boli, dar și despre viitoarele transferuri pe care le vrea la echipa sa.

„Este abia primul meci, vom vedea. Nu sunt cu mintea foarte limpede. Sunt niște jucători veniți, știe mai bine Flavius. O să spun după ce văd echipa, mai vorbesc cu Flavius ca să am o idee formată despre ce jucători avem, dacă sunt copii care confirmă.

Kevin Boli a închis contractul cu noi. Știu că a vorbit președintele cu impresarul, cu tatăl lui, iar lucrurile sunt clare. Kevin va pleca de la noi, așa cum știam din luna noiembrie. El știe unde pleacă, nu pot să spun mai mult.

Reclamă

Nu poți obține bani în ultimele șase luni de contract. Poate când vorbeam în octombrie-noiembrie, când avea nevoie FCSB de un jucător, poate puteam forța mâna și puteam obține ceva. Pentru mine a fost un jucător important în primele zece etape, după care nu a mai fost.

Măcar trei jucător vrem să mai aducem, obligatoriu un fundaș stânga, un număr 10 și un vârf de atac”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Antrenorul celor de la FC Botoșani nu se va putea baza pe serviciile fundașului în cantonamentul de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a reintrat în lupta la titlu după o perioadă foarte bună, iar Gigi Becali vrea să-și întărească echipa pentru lupta din play-off. FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015.

Flavius Stoican nu este încă sigur dacă mutarea se va realiza. Cu toate acestea, este de părere că Boli și-ar dori să facă pasul la o echipă de top.

„Toți cei care au plecat sau urmează să plece au avut șansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluții mai bune. Avem încredere totală în toți cei care au rămas și sper să aibă reușite.

(n.r. dacă Boli va merge la FCSB) Încă nu știu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care își dorește să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulțumit și din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și