Închide meniul

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali! „Nu e nimic clar!” Patronul lui FC Botoșani vrea cu orice preț banii din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 13:24

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali! „Nu e nimic clar! Patronul lui FC Botoșani vrea cu orice preț banii din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo

Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali
  • Patronul lui FC Botoșani vrea banii din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali

Valeriu Iftime își cere banii care i se cuvin după transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray. FC Botoșani trebuia să primească 9% din suma totală pe care au plătit-o turcii pentru mijlocașul de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovenii nu au încasat banii, iar finanțatorul grupării moldave a răbufnit. „Am primit o scrisoare de la FCSB, în care ne anunță că ne dau niște bani, foarte puțini, într-un timp foarte lung. Nu sunt deloc de acord, dar nu prea am ce face. Aștept să ne lămurim cu cât l-au vândut pe Moruțan și dacă bonusurile sunt parte și din contractul nostru. Așa ar trebui să fie, să primim 9%.

Dar în scrisoarea făcută de domnul Argăseală… bine, el e poet, scrie în parabole, în figuri de stil… nu scrie așa ceva. Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală și nici fanul acestei scrisori pe care am primit-o.

Reclamă

Cred că se va rezolva situația. Cum am făcut o hârtie cu CFR Cluj și am amânat să ne dea niște bani, așa aștept și la FCSB. Cred că domnul Becali, chiar dacă ne mai tachinăm reciproc… avem o relație comercială foarte bună. Dar acum nu e nimic clar”, a spus Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Gigi Becali a anunțat că a luat 4.2 milioane de euro în schimbul lui Moruțan, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe. Presa din Turcia l-a contrazis și susțin că Galatasaray l-a transferat pe internaționalul român pentru numai 3.5 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Olimpiu Moruţan în momentul în care a aflat că îl vrea Gigi Becali

Valeriu Iftime a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. Patronul celor de la FC Botoşani a dat din casă şi a spus cum a reacţionat Olimpiu Moruţan când a aflat de transferul său din 2018 la FCSB.

Jucători precum Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Cătălin Golofca, Andrei Miron sau Denis Haruţ s-au transferat de la FC Botoşani la FCSB. Patronul Botoșaniului a făcut afaceri excelente.

„Sunt convins că şi domnul Becali, care este mai şmecher ca toţi, el a făcut nişte bani, a vândut pe nişte bani. A avut flerul, intuiţia, nevoia, ajutorul şi a preluat FCSB-ul. Acest brand formidabil şi aduci toţi fotbaliştii.

Reclamă 4 / 0/3

Când l-a chemat pe Moruţan la FCSB sau pe Golofca, ăştia au uitat bocancii acasă, aşa s-au dus (n.r. – face semn că au plecat imediat). Dacă îl chema la Pandurii Târgu Jiu, hai, domne, să fim serioşi. Lucrurile acest aşa sunt percepute„, a spus Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”