Închide meniul

Valeriu Iftime suspină după un jucător de la FCSB. „Este de neînțeles că nu joacă! Mâine l-aș lua înapoi”. Care este marele lui regret

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 11:34

Valeriu Iftime suspină după un jucător de la FCSB. „Este de neînțeles că nu joacă! Mâine l-aș lua înapoi. Care este marele lui regret

Valeriu Iftime regretă că i-a vândut pe Denis Haruț și pe Andrei Burcă

SportPictures / Ionut Tabultoc via Hepta

  • Valeriu Iftime regretă că a vândut doi fundași
  • Tânărul pe care îl vede titular la FCSB

Iftime este convins că Denis Haruț are toate calitățile pentru a fi fotbalist de bază la FCSB. Vicecampioana a plătit aproape 700.000 de euro pentru jucătorul de 22 de ani, care a evoluat 77 de minute în remiza dintre FCSB și FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime îl dorește pe Denis Haruț la FC Botoșani

De neînțeles e faptul că un copil bun precum Haruț nu joacă în Liga 1. E unul dintre cei mai inteligenți fotbaliști cu care am colaborat. Nu e o critică la adresa FCSB, Edi Iordănescu are, probabil, altă viziune, altă filosofie, dar mâine l-aș lua înapoi pe Haruț„, a declarat Valeriu Iftime pentru playsport.ro.

Haruț a fost titular în 7 dispute din acest sezon ale lui FCSB. Totuși, a stat pe teren, în total, numai 543 de minute. Fundașul dreapta are o cotă de piață de 1.1 milioane de euro, potrivit Transkfermarkt.

Reclamă

Finanțatorul lui FC Botoșani a dezvăluit și care este marele său regret. Îi pare rău că a acceptat ca Andrei Burcă să plece la CFR Cluj. A primit mai puțin de 200.000 de euro pentru internaționalul român care este unul dintre favoriții lui Dan Petrescu.

Citește și:

Cel mai rău îmi pare că n-am avut încredere în alt jucător. (Reporter: Cine?) Burcă. Poate m-au influențat și alții. Îmi plăcea ca om, se pregătea bine, i-am dat drumul cumva cu regret, fiindcă la noi nu mai juca. Îmi spuneau antrenorii că merg pe cuplul Miron – Chindriș. Ar fi trebuit să mă leg și acolo la 10-20 de procente la revânzarea lui Burcă. E singurul mare chix pe care l-am dat„, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Reclamă

Moldovenii sunt pe locul 4 în Liga 1. Au încasat 11 goluri în cele 15 etape și sunt în fața meciului cu FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”