Închide meniul

Vali Creţu, OUT pentru finalul sezonului! Un coleg l-a „rupt” la antrenament

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2022, 11:09

Vali Creţu, OUT pentru finalul sezonului! Un coleg l-a „rupt la antrenament

Vali Creţu, OUT pentru finalul sezonului

Vali Creţu, în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

  • Vali Creţu, OUT pentru finalul sezonului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

FCSB a pierdut un titular pentru finalul de sezon în care luptă pentru titlul din Liga 1 cu CFR Cluj. Roş-albaştrii nu se pot baza pe Vali Creţu, fundaşul dreapta de 33 de ani al lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Vali Creţu a fost călcat puternic de Andrei Dumiter, la un antrenament, şi ar fi suferit o fractură, care îl scoate din circuit pentru ultimele patru meciuri pe care FCSB le va disputa în play-off.

Cel mai probabil, în locul lui Vali Creţu va evolua Ovidiu Popescu, cel care a mai jucat în carieră pe acest post. El ar urma să acopere flancul drept în cele 4 meciuri rămase de disputat, cu FC Argeș (acasă), cu Universitatea Craiova (în deplasare), cu FC Voluntari (deplasare) și cu CFR Cluj (acasă).

Vali Creţu va avea concurenţă din sezonul viitor

Din vară, Vali Creţu va avea parte de o concurenţă mult mai mare pe postul său. Mihai Stoica a anunţat că Alexandru Pantea, jucător împrumutat în acest sezon la Hermannstadt, va reveni la FCSB.

„Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e „înţepat”. E uzat (n.r. – râde).

Reclamă

Încă mai are probleme de poziţionare, probleme… Dar astea vin cu timpul, ai nevoie de repere. E puţin cam euforic, aşa, are impresia că ajunge primul la minge, dar se face jucător.

E născut în 2003, are deja câteva meciuri la noi şi are un campionat în Liga 2. Eu aşa îl văd (n.r. – fundaşul dreapta la FCSB)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Pantea a fost împrumutat de FCSB vara trecută la Hermannstadt. În acest sezon, Pantea a jucat 27 de meciuri pentru Hermannstadt, în toate competiţiile, şi a dat şi două pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Pantea, preferatul lui Mihai Stoica, face parte din strategia lui Gigi Becali

Alexandru Pantea se încadrează perfect în strategia pe care Gigi Becali o vrea la FCSB. Becali a anunţat, în mai multe rânduri, că va miza din ce în ce mai mult pe tineri. Octavian Popescu şi Ianis Stoica sunt cele mai recente şi elocvente exemple. Poate fi chiar o revoluţie la echipă în cazul în care FCSB va rata titlul.

„O să vedem în funcție de tragerea la sorți. Nu mai fac nimic la voia întâmplării. Totul este economic, probabil ne-ar mai trebui un atacant. Dar, aștept… poate Dumiter, poate Stoica să devină ceea ce avem nevoie.

Eu nu vreau să aduc jucători pentru că ai mei nu au valoare. Dacă aș aduce, aș face-o numai ca să putem face față pe mai multe fronturi. Dacă avem șanse măcar în Europa League sau Conference League vom mai cumpăra vreo 5-6 jucători.

Nu ai jucători mai voloroși decât ai noștri, poate un atacant. Dar ne trebuie două loturi, să mergem pe două fronturi. Altfel stau cuminte, liniștit. Nu am datorii, probleme financiare, de ce să nu stau liniștit? Dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători. Fac tăieri de salarii!”, spunea Gigi Becali, pentru digisport.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă