Închide meniul

Mihai Stoica anunţă un nou star la FCSB: „E Roberto Carlos de picior drept! Se va lupta pentru un loc de titular!” Va veni din vară la echipă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 aprilie 2022, 23:14 / Actualizat: 29 aprilie 2022, 0:33

Mihai Stoica anunţă un nou star la FCSB: „E Roberto Carlos de picior drept! Se va lupta pentru un loc de titular! Va veni din vară la echipă

Mihai Stoica îl compară pe Alexandru Pantea cu Roberto Carlos

Hepta

Mihai Stoica a anunţat că Alexandru Pantea (18 ani), jucător împrumutat în acest sezon la Hermannstadt, va reveni la FCSB din vară. Mai mult, managerul general al FCSB e de părere că Pantea se va lupta pentru postul de titular cu Valentin Creţu şi Florin Achim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica ţine legătură cu Pantea, jucător pe care îl compară cu legendarul Roberto Carlos. Managerul general al roş-albaştrilor crede cu tărie cu Pantea va deveni un jucător important din România.

Mihai Stoica, despre Alexandru Pantea: „E Roberto Carlos de picior drept!”

„Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e „înţepat”. E uzat (n.r. – râde). 

Încă mai are probleme de poziţionare, probleme… Dar astea vin cu timpul, ai nevoie de repere. E puţin cam euforic, aşa, are impresia că ajunge primul la minge, dar se face jucător. 

E născut în 2003, are deja câteva meciuri la noi şi are un campionat în Liga 2. Eu aşa îl văd (n.r. – fundaşul dreapta la FCSB)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Alexandru Pantea a fost împrumutat de FCSB vara trecută la Hermannstadt. În acest sezon, Pantea a jucat 27 de meciuri pentru Hermannstadt, în toate competiţiile, şi a dat şi două pase de gol.

Alexandru Pantea, preferatul lui Mihai Stoica, face parte din strategia lui Gigi Becali

Alexandru Pantea se încadrează perfect în strategia pe care Gigi Becali o vrea la FCSB. Becali a anunţat, în mai multe rânduri, că va miza din ce în ce mai mult pe tineri. Octavian Popescu şi Ianis Stoica sunt cele mai recente şi elocvente exemple. Poate fi chiar o revoluţie la echipă în cazul în care FCSB va rata titlul.

„O să vedem în funcție de tragerea la sorți. Nu mai fac nimic la voia întâmplării. Totul este economic, probabil ne-ar mai trebui un atacant. Dar, aștept… poate Dumiter, poate Stoica să devină ceea ce avem nevoie.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu vreau să aduc jucători pentru că ai mei nu au valoare. Dacă aș aduce, aș face-o numai ca să putem face față pe mai multe fronturi. Dacă avem șanse măcar în Europa League sau Conference League vom mai cumpăra vreo 5-6 jucători.

Nu ai jucători mai voloroși decât ai noștri, poate un atacant. Dar ne trebuie două loturi, să mergem pe două fronturi. Altfel stau cuminte, liniștit. Nu am datorii, probleme financiare, de ce să nu stau liniștit? Dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători. Fac tăieri de salarii!”, spunea Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB, luptă nebună la titlu cu CFR Cluj

FCSB a aruncat în aer lupta la titlu după ce a câştigat derby-ul din Gruia. A urmat o nouă victorie cu Farul, iar distanţa dinte CFR Cluj şi FCSB este de doar două puncte. Cele două rivale pot lupta în ultima etapă cu titlul pe masă, în cazul în care diferenţa se va menţine. Alexandru Pantea o poate găsi pe FCSB campioană la revenire.

„Sesisez o vulnerabilitate crescândă la CFR. Și cred că orice echipă care tratează serios un meci cu ei are șanse să câștige în fața lor. Totuși, atât timp cât CFR e pe primul loc, tot ea are prima șansă la titlu, pentru că e campioană și la egalitate de puncte (n.r. – raportat la criteriul de departajare).

Noi avem meciuri complicate, iar FC Argeș joacă în Cupa României chiar înaintea meciului cu CFR. E posibil ca Prepeliță să dea șanse unor rezerve. Sunt multe necunoscute și n-are rost să ne hazardăm în pronosticuri.

Dar mă gândesc la un singur lucru. CFR avea opt puncte după înjumătățire, acum mai are doar două puncte avans. E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”, spunea Mihai Stoica.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Reclamă

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și