Închide meniul

Vali Lazăr, luat în colimator după ce a aruncat cu chiloții spre banca lui Dinamo: „Foarte urât, va vedea și el când va fi antrenor”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 11:55

Vali Lazăr, luat în colimator după ce a aruncat cu chiloții spre banca lui Dinamo: Foarte urât, va vedea și el când va fi antrenor”

Vali Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a

Vali Lazăr / Hepta

Vali Lazăr, luat în colimator după ce a aruncat cu chiloții spre banca lui Dinamo. Adrian Iencsi, fostul internațional, a comentat gestul scandalos făcut de fostul jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpului amicalului dintre Dinamo și CS Păulești, Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, una roz și una mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

Vali Lazăr, luat în colimator după ce a aruncat cu chiloții spre banca lui Dinamo: „Foarte urât, nu conștientizează cu adevărat!”

Ba mai mult, după gestul ireal, fotbalistul a adăugat: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”

Adrian Iencsi a fost uluit de scenele incredibile și a ținut să-i atragă atenția lui Vali Lazăr.

„Un gest foarte urât. Îmi pare rău că a fost făcut de un jucător pe care l-am apreciat. Mie mi-a plăcut foarte mult Vali Lazăr când juca la Dinamo în Liga 1. Să faci un asemenea gest nu e tocmai plăcut, e un exemplu negativ. Cred că e prima dată când se întâmplă un astfel de gest.

Reclamă

Probabil că o să devină și el antrenor și o să vadă cum ești pus într-o situație în care trebuie să gestionezi 25 de jucători, toți cu caractere diferite. El e încă jucător, nu conștientizează cu adevărat ce înseamnă munca unui antrenor”, a declarat Adrian Iencsi pentru sport.ro.

Fostul internațional a vorbit și despre Ovidiu Burcă, antrenor pentru care are cuvinte de laudă.

„Vreau să vorbesc despre partea bună a lucrurilor. Eu chiar sunt surprins de ceea ce face Ovidiu Burcă. Nu mă gândeam că poate ajunge antrenor, eu l-am avut conducător și pot spune că e un băiat foarte inteligent și foarte bine educat. Mie mi se pare că Dinamo joacă foarte bine, un joc bun, eficient.

Reclamă 4 / 0/3

Ei s-ar afla pe un drum bun, însă celalalte probleme sunt legate de discursul lui din fața presei, problemele din cadrul clubului, administrative. Însă ceea ce face Burcă la Dinamo, bravol lui, e un exemplu pozitiv petru fotbalul românesc”, a mai spus Iencsi pentru sursa citată.

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță! O să plângă!”

Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă după ce antrenorul lui Dinamo a dat afară mai mulți jucători, ca o consecință a grevei de la antrenamente.

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin cășută pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să zică… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…”, a spus Vali Lazăr, la finalul meciului Dinamo – CS Păulești 0-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și