Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Vali Negru a preluat obiceiul lui Carlo Ancelotti, pe banca tehnică: „Mestec un pachet de gumă pe meci!”. Cum a încheiat sezonul la Rapid 2

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 11:47

Vali Negru a preluat obiceiul lui Carlo Ancelotti, pe banca tehnică: „Mestec un pachet de gumă pe meci!. Cum a încheiat sezonul la Rapid 2

Vali Negru, antrenorul de la Rapid 2

Vali Negru, în timpul unui meci la Rapid 2 / FC Rapid 1923 Juniori

Vali Negru a preluat obiceiul lui Carlo Ancelotti, pe banca tehnică. Fostul jucător de la Rapid, în prezent la cârma echipei a doua a giuleștenilor, a dezvăluit cum trăiește meciurile de pe margine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Negru (39 de ani) a revenit în Giulești ca antrenor la echipa a doua, după ce a bifat performanțe răsunătoare ca jucător. Fostul mijlocaș a făcut parte din echipa „UEFAntastică” a Rapidului și a rămas în inimile suporterilor „alb-vișinii”.

Vali Negru a preluat obiceiul lui Carlo Ancelotti: „Mestec un pachet de gumă pe meci!”

După două perioade petrecute ca jucător la Rapid, 2004-2007 și 2013-2015, Vali a revenit la echipa sa de suflet, pe postul de antrenor al echipei a doua. Anterior, el a mai avut rolul de secund al lui Adrian Iencsi, la prima echipă a giuleștenilor, în perioada august – octombrie 2020.

Cu Vali Negru pe banca tehnică, tinerii de la Rapid 2 au încheiat sezonul din Liga a 3-a (Seria a 4-a) pe locul al treilea din play-off, în spatele celor de la Progresul Spartac și CS Tunari.

La emisiunea AS.ro LIVE, fostul mijlocaș a povestit, cu umor, că a preluat obiceiul lui Carlo Ancelotti, deoarece se implică foarte mult în timpul meciurilor:

Reclamă

„Mestec un pachet de gumă la fiecare meci. (N.r. – Ești un Ancelotti de România) Da! (râde). Simt imediat, și un pix trebuie să am mereu în mână (n.r. – ca să-l apese). Am reușit să iau și 3 galbene anul ăsta, e prima dată.

Unul surprinzător pentru că am ieșit din spațiul tehnic. Nu am intrat în teren, nu am țipat la arbitru. Și alte două decizii la care nu am fost de acord cu arbitrul, fără să înjur sau ceva. Pur și simplu l-am chemat să îmi dea galben și l-am rugat să îmi explice de ce a luat acea decizie. Încerc că transmit energia mea de pe margine către jucători. Nu am treabă cu arbitrajul, cu adversarul, încerc să mă focusez la lucrurile pe care le face echipa mea.”, a povestit Vali Negru, la AS.ro LIVE.

Vali Negru, cu sufletul alături de Rapid: „Când ajungi aici, nu mai ai cum să scapi”

Vali Negru spune că nu îl deranjează dacă unii jucători tineri, din echipa sa, nu îl știu din perioada în care evolua la Rapid. Fostul mijlocaș se află la începutul carierei de antrenor și își dorește să facă treabă cât mai bună alături de elevii săi.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă interesează. Și eu sunt tânăr în meseria asta, așa cum sunt și ei în cariera de jucător. Mă interesează ce reușesc eu să le transmit, făcând abstracție de ce a fost înainte. Sunt lucruri mai puțin relevante. Trecutul e trecut, îl lăsăm acolo.”

Vali a povestit și cum a început aventura sa în lumea fotbalului și cum a ajuns să se îndrăgostească de Rapid:

„Am început fotbalul la 10 ani. Jucam prin cartier, prin Socului. De mine era foarte aproape stadionul Dinamo, dar n-am putut să merg acolo pentru că n-am rezonat cu acest club. N-am avut o echipă favorită când eram copil. Dar în momentul în care ai ajuns la Rapid… nu mai ai cum să ‘scapi’. Am ajuns la Rapid la 16 ani, m-a văzut nea Mircea Lucescu la Liga a 3-a. M-a chemat la antrenamente și m-am dus. Am fost aproape de Rapid tot timpul.”, a mai spus Vali Negru.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și