Închide meniul

"Vamos Dinamo!" Pablo Cortacero a surprins pe toată lumea şi a făcut deplasarea la Ploieşti pentru meciul cu Chindia

Gal Dorin Publicat: 31 august 2020, 18:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
"Vamos Dinamo!" Pablo Cortacero a surprins pe toată lumea şi a făcut deplasarea la Ploieşti pentru meciul cu Chindia

Cont personal Facebook Pablo Cortacero

Pablo Cortacero

Debutul lui Contra pare suficient de important pentru ca spaniolul să facă deplasarea până la stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, mai ales în condiţiile în care mâine ar trebui ca "Guriţă" să primească mai multe întăriri pentru un lot încă destul de răsfirat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul dinamovist a dezvăluit, cu scurt timp înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, că doi spanioli sunt pe punctul de a semna cu gruparea din Ştefan cel Mare şi amândoi vor ajunge marţi în România.

"Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta", a declarat Cosmin Contra.

Şi fanii lui Dinamo au ajuns la Ploieşti, chiar dacă nu au primit acceptul de a intra pe stadion.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și