Închide meniul

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1: „Voi sprijini cu toate forţele şi mijloacele! Clubul nu poate fi înjurat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 21:21

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1: „Voi sprijini cu toate forţele şi mijloacele! Clubul nu poate fi înjurat!

Vasile Dâncu este Ministrul Apărării Naţionale

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1 chiar în ziua în care gruparea roş-albastră împlinește 75 de ani de la înființare. Ministrul Apărării Naţionale a anunţat că va face tot posibilul pentru ca „militarii” să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să vă spun că sunt hotărât să sprijinim cu toate mijloacele pe care le am la dispoziţie clubul Steaua. Şi este problema conducerii clubului să găsim cea mai bună soluţie pentru ca sportivii noştri să poată să joace în Liga 1. Sprijin acest proces şi vă promit că acest lucru se va întâmpla. Voi sprijini cu toate forţele ca Steaua să fie din nou în prima ligă.

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1

Trebuie să fim întotdeauna recunoscători campionilor olimpici, mondiali ai acestui club. Este o performanţă care aduce glorie României. Putem spera că sportul, prin cluburi precum Steaua, va reuşi să ridice din nou flacăra naţiunii noastre, pentru că suntem o naţiune puternică.

Din păcate, trăim un moment pe care trebuie să-l depăşim cât mai repede. Steaua face parte din istoria noastră, din patrimoniul nostru, din patrimoniul României. Clubul Steaua nu poate fi înjurat, este al României, al armatei României şi al poporului. Trebuie să deschidem acest templu al sportului pentru copii, este o casă a tuturor steliştilor, a steliştilor veritabili”, a declarat Vasile Dîncu.

Gigi Becali râde de CSA Steaua și de evenimentul prin care „militarii” aniversează 75 de ani de la înființare

Gigi Becali a râs de CSA Steaua și de evenimentul prin care „militarii” aniversează 75 de ani de la înființare. Palmaresul Stelei București rămâne în continuare un subiect extrem de discutat în România, iar patronul FCSB nu evită să trimită „săgeți” către echipa din Liga a 2-a de fiecare dată când are ocazia.

Reclamă

Becali a avut o nouă declarație acidă la adresa CSA Steaua, astăzi, în ziua în care echipa din Ghencea organizează un eveniment special, prin care marchează 75 de ani de la înființare.

Latifundiarul din Pipera n-a fost impresionat de acțiunea „militarilor” și a amintit că aceștia și-au reluat activitatea fotbalistică în urmă cu câțiva ani, pornind din Liga a 4-a.

„Aia n-are cum să fie că s-a născut acum 3 ani (n.r. – 5 ani, despre CSA Steaua). Ei zic că acel copil de 3 ani are 75 de ani. Păi dacă are 3 ani, cum să aibă 75? Au ceva la cap? E simplu, ca bună ziua. Dacă te-ai născut acum 3 ani, cum să ai 75?”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul FCSB în ziua în care Steaua București împlinește 75 de ani de la înființare

Tot astăzi, FCSB a postat un mesaj în mediul online prin care sărbătorește, la rândul său, 75 de ani de la înființare.

„FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 75 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947.

De-a lungul timpului, echipa a avut cinci denumiri: ASA București (Asociația Sportivă a Armatei), în perioada 1947-1948, CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei) între 1948 și 1949, CCA București (Casa Centrală a Armatei) între 1950 si 1961, iar denumirea Steaua București a fost adoptată în 1961. Odată cu deciziile ÎCCJ, clubul nostru a fost obligat să își schimbe denumirea în Fotbal Club FCSB.

Secția de fotbal a devenit privată în totalitate la începutul anilor 2000, fiind preluată de la Clubul Sportiv al Armatei, în conformitate cu prevederile FIFA și UEFA și a continuat tradiția glorioasă la nivel profesionist și în noul mileniu!”, a scris FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
  • Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și