Închide meniul

Vasile Miriuţă a fost demis de la Hermannstadt, după remiza cu Sepsi. Cine este spaniolul care vine în locul lui

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 10:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă

UPDATE 13.45: Conform gsp.ro, noul antrenor al celor de la Hermannstadt este spaniolul Ruben Albes, de 35 de ani. Albes, care a fost antrenor principal la Real Valladolid, Celta Vigo B și UCAM Murcia, este reprezentat de Anamaria Prodan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună", a declarat Claudiu Rotar pentru sursa citată. 

Remiza cu Sepsi, scor 1-1, i-a fost fatală lui Vasile Miruţă. Potrivit unor surse din club, Vasile Miriuţă a fost demis în această dimineaţă de la Hermannstadt. Un antrenor spaniol îi va lua locul. 

Ce a spus Vasile Miriuţă, imediat după meciul cu Sepsi

"Înainte de meci, străinii și românii au venit la mine și mi-au zis «We'll fight for you» (n.r. – Luptăm pentru tine). Pentru băieții ăștia minunați, pentru staff și pentru suporterii ăștia minunați voi rămâne! Sunt profesionist și voi face tot ce ține de mine ca echipa să rămână în prima ligă. După asta vom vedea”, a spus Miriuţă. 

Anamaria Prodan, noua şefă de la Hermannstadt, îi prleungise contractul lui Vasile Miriuță doar până la finalul sezonului, semn că din sezonul viitor îşi dorea un alt tehnician.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:32

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK (22:00) în Europa League! Bodo/Glimt – FC Porto se joacă ACUM! Meciurile serii

20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

19:51

Kyros Vassaras a dat verdictul în privinţa golului marcat de Petrolul cu FCSB în prelungiri! Cum a explicat decizia arbitrului

19:14

VideoCum arată gazonul de pe Arena Națională, înainte de FCSB – RFS! Imagini de pe cel mai mare stadion al țării

19:10

Helmut Duckadam a transmis un avertisment în legătură cu Ştefan Târnovanu şi l-a contrazis pe Gigi Becali! Reacţia lui Prunea

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și