Închide meniul
VIDEO

Vedetele FCSB trag tare înainte de primul amical al verii! Florinel Coman vrea să fie din nou ”Mbappe de România”. Imagini de senzație

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 14:14

Vedetele FCSB trag tare înainte de primul amical al verii! Florinel Coman vrea să fie din nou ”Mbappe de România”. Imagini de senzație

Vedetele FCSB trag tare înainte de primul amical al verii

Fotbaliștii FCSB, în timpul antrenamentelor / Youtube FCSB

Vedetele FCSB trag tare înainte de primul amical al verii cu FC Sfântu Gheorghe. Florinel Coman este mai motivat ca niciodată – vrea să fie din nou ”Mbappe de România” și să câștige titlul în următorul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Vedetele FCSB trag tare înainte de primul amical al verii

”FCSB a început a treia săptămână de pregătire, în care vor disputa și primele meciuri amicale ale verii. Roș-albaștrii vor primi miercuri, începând cu ora 18:00, vizita moldovenilor de la FC Sfântul Gheorghe.

De asemenea, FCSB va evolua sâmbătă seară, începând cu ora 20:00, pe terenul celor de la Zimbru Chisinau”, au anunțat roș-albaștrii.

Programul lui FCSB în această vară

Florinel Coman, lăudat de Andrei Miron

Florinel Coman (24 ani) e gata să fie din nou „Mbappe de România”. Andrei Miron, fotbalistul care a organizat cununia civilă a vedetei de la FCSB cu Ioana Timofeciuc, a avut doar cuvinte de laudă la adresa finului său.

Reclamă

Florinel Coman s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimii ani, însă Andrei Miron e convins că acesta se poate ridica din nou la nivelul aşteptărilor. Fundaşul a transmis că finul său trage din greu la antrenamente pentru a rupe plasele în Liga 1.

„Florinel este foarte echilibrat, nu cred că îl afectează chestiile astea. Este foarte matur, la vârsta lui este un jucător foarte matur. A avut performanţe. Dacă vă uitaţi ce performanţe a avut când era mai tânăr… 

A avut performanţe foarte bune şi cu siguranţă sezonul ăsta, la cum îl văd eu şi cum se pregăteşte, 100% o să progreseze mult şi o să fie Coman care a fost”, a declarat Andrei Miron despre finul său.

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna visează la titlu cu FCSB şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League. Fundaşul francez a fost prezentat oficial de gruparea roş-albastră şi a vorbit despre obiectivele pe care le are în următorul sezon.

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României. Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă.

„A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și