Închide meniul
VIDEO

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League: „Sper că va fi un sezon mare la FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 15:18

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League: „Sper că va fi un sezon mare la FCSB!

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna, prezentat oficial de FCSB / Youtube FCSB

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League. Fundaşul francez a fost prezentat oficial de gruparea roş-albastră şi a vorbit despre obiectivele pe care le are în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României. Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă.

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

„A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Reclamă

 

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial la FCSB. Vicecampioana a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat de presă. Francezul s-a despărţit de CFR Cluj şi se va lupta pentru titlu alături de gruparea roş-albastră.

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB.

Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a transmis FCSB.

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunțat transferul fundașului algerian, după ce campioana României oficializase încetarea contractului.

În urma deciziei sale, fundașul de 30 de ani a renunțat la o parte din banii pe care trebuia să-i primească de la formația din Gruia. Bouhenna se afla în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu când s-a hotărât să accepte oferta lui Gigi Becali.

Balaj a etichetat transferul lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României drept „o achiziție bună”:

Reclamă

„Bouhenna a renunțat la o parte din bani. A plecat din cantonament. Dacă nu era acest transfer, ar fi rămas la echipă, ne-am fi bazat pe el. Cred că pentru FCSB e o achiziție bună. Jucătorul a dorit să plece, avem o relație, dacă nu ar fi existat această reziliere, el ar fi făcut parte din lot”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și