Închide meniul

Verdict dur pentru Edi Iordănescu: „Niciodată nu a fost diferenţa atât de mare”. De ce nu mai are şanse la titlu FCSB

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 8:13

Verdict dur pentru Edi Iordănescu: „Niciodată nu a fost diferenţa atât de mare. De ce nu mai are şanse la titlu FCSB

Verdict dur pentru Edi Iordănescu şi FCSB

Profimedia

  • Verdict dur pentru Edi Iordănescu
  • De ce nu mai are şanse la titlu FCSB

CFR Cluj este în poe-position pentru al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. O spune directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, convins de avansul lejer pe care îl are campioana în faţa celor de la FCSB la mijlocul sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verdict dur pentru Edi Iordănescu

Este un verdict dur pentru echipa antrenată de către Edi Iordănescu. Diferența importantă de puncte, îl face pe Mihai Stoichiță să creadă că CFR Cluj este favorită pentru câștigarea unui nou titlu. Asta chiar dacă, la finalul sezonului regulat, punctele se vor înjumătăți și șansele ca echipa lui Dan Petrescu să fie depăşită cresc.

”CFR Cluj are cele mai mari șanse la ora actuală, parcă n-a fost niciodată diferența asta mare între primul și al doilea loc. Se înjumătățesc punctele, dar și până acum se făcea.

Reclamă

Acum ar fi patru puncte, asta însemna că tu trebuie să câștigi toate meciurile și cealaltă să piardă puncte. FCSB a arătat vulnerabilități”, a declarat Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Citește și:

CFR Cluj, în faţa unei performanţe uriaşe

Dacă CFR Cluj va rămâne pe primul loc și la finalul play-off-ului, ar cuceri al cincilea titlu consecutiv. Avansul de 8 puncte al vicecampioanei faţă de locul secund s-a construit şi datorită faptului că CFR Cluj are și cea mai bună defensivă din campionat, cu doar opt goluri primite în 15 jocuri.

Reclamă

Cea mai bună ofensivă din România aparţine Craiovei lui Laurenţiu Reghecampf, cu 28 de goluri marcate în primele 15 etape. Echipa lui Laurențiu Reghecampf nu dă, însă, golgheterul campionatului, care vine de la Farul Constanța și este spaniolul Jefte Betancor, care a reușit să marcheze de nouă ori în tur, o reușită peste Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, clasat pe locul doi într-o astfel de ierarhie, mai spune sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu