Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Iuliu Mureşan a răbufnit după încă un eşec ruşinos: „Suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine”

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 12:32

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Iuliu Mureşan a răbufnit după încă un eşec ruşinos: „Suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine

Iuliu Mureșan, făcut praf de un menbru DDB

Hepta

  • Dinamo – CFR Cluj 0-3
  • Dinamo a ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1

„Nu știu dacă se adâncește criza, dar continuă, deja e un deja-vu, în minutul 20 suntem conduși cu 2-0 pentru a nu știu câta oară, iar în repriza a doua jucăm puțin mai bine. Din păcate, nu merg lucrurile, suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine. Trebuie să facem să se schimbe ceva, pentru că dacă vom continua așa…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, după Dinamo – CFR Cluj 0-3: „Avem un blocaj mental”

Ce mă îngrijorează este că luăm goluri cu ușurință și, de dat, dăm foarte greu. Asta e o mare problemă. Am încredere în munca pe care o face Rednic la echipă.

Avem un blocaj mental, din care vom putea ieși doar dacă vom juca un meci bine, să jucăm mai arțăgos, să obținem o victorie. Asta ne lipsește”, a spus Mureşan, după Dinamo – CFR 0-3.

Reclamă

Mircea Rednic, atac la un jucător după Dinamo – CFR Cluj 0-3

Mircea Rednic i-a transmis un avertisment dur lui Mirko Ivanovski, după ce Dinamo a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-3. Antrenorul dinamoviștilor i-a transmis lui Ivanovski ce trebuie să facă pentru a mai juca.

„Greu nu îmi e. Îmi fac meseria. Jucătorii fac eforturi. Sunt limite, dar ei fac eforturi, îi văd la antrenament. Am intrat cu teamă. E important ca echipa să câștige, nu să dai tu gol. Ivanovski aleargă mult, se bate, nu a fost ușor nici pentru el. Data viitoare o să paseze, dacă vrea să joace. Dacă nu, va sta pe bancă, am soluții pentru atac”, a spus Mircea Rednic.

Reclamă

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic

Dinamo – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor 3-0. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă