Închide meniul

Verdictul medicilor în cazul lui Alexandru Răuță. Anunțul de ultimă oră făcut de Iuliu Mureșan. „Nu a spus nimănui că are probleme!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 11:00

Verdictul medicilor în cazul lui Alexandru Răuță. Anunțul de ultimă oră făcut de Iuliu Mureșan. „Nu a spus nimănui că are probleme!

Dinamo - FCSB, LIVE TEXT

AS.ro

Răuță a fost plasat în ambulanță și dus de urgență la spital. Acesta a fost supus unor investigații medicale, iar medicii nu au descoperit nimic suspect, a anunțat Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Răuță, în afara oricărui pericol

Răuță va mai efectua și alte teste amănunțite, dar, cel mai probabil, nu se pune problema să-și încheie cariera. Iuliu Mureșan a dezvăluit că fotbalistul lui Dinamo chiar și-a petrecut noaptea acasă, fiind externat din spital.

„Am vorbit cu doctorii chiar aseară. El a fost testat și de Covid, ca putea să fie de la Covid, dar a fost negativ. I-au făcut test că a avut și febră. Medicii nu au văzut modificări semnificative majore la corpul lui, i-au dat drumul acasă, își revenise.

După cum au evoluat lucrurile în acele minute, chiar mă gândeam că e un blestem la Dinamo ca jucătorii să pățească așa ceva. I s-a făcut EKG în salvare, i s-a pus perfuzie, i s-a făcut test Covid-19, chiar le mulțumesc medicilor, și-au făcut treaba”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Iuliu Mureșan: „Răuță nu a spus nimănui că are probleme!”

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a aflat abia la finalul meciului cu Rapid că Răuță a acuzat dureri în piept. Iuliu Mureșan a dezvăluit că mijlocașul nu a spus nimănui că are probleme medicale.

Reclamă

„Răuță nu a spus nimănui că are probleme. Eu am aflat de la medici că soția lui a sunat la salvare pentru că a avut dureri în piept. Sunt convins că după, o scurtă pauză, nu foarte lungă, își poate continua cariera. Trebuie monitorizat și mers mai departe cu analizele. Din ce am vorbit cu doctorii, sunt speranțe că va fi bine și își va continua activitatea„, a mai spus Iuliu Mureșan.

Lui Alexandru Răuţă i s-a făcut rău. Avea probleme de respiraţie şi a cerut schimbarea după ce i-au fost date îngrijiri medicale de către medicul celor de la Dinamo. Medicul l-au îngrijit pe teren, i-au pus masca de respiraţie, apoi a fost dus de urgenţă la spital. Trei minute a fost jocul oprit până când Răuţă a fost introdus în ambulanţă şi trimis la spitalul din apropiere.

Anul trecut, Răuță a avut coronavirus și a fost internat la „Matei Balș”. Dintre jucătorii „câinilor” infectați la acea vreme, Răuță a avut cel mai mult de suferit. A avut febră mare și dureri musculare puternice. După ce a trecut prin boală, Răuţă a efectuat un examen cardiologic care nu a depistat nicio problemă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și