Închide meniul

Veste bombă! Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp: „Am avut tatonări cu investitori puternici din Dubai!”

Reclamă

Publicat: 29 octombrie 2021, 23:32

Veste bombă! Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp: „Am avut tatonări cu investitori puternici din Dubai!

Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp

Răzvan Zăvăleanu anunță că gruparea din Ștefan cel Mare poate scăpa de problemele financiare în scurt timp. Administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat că mai mulți investitori puternici din Dubai se pot implica la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani, dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru playsport.ro.

Ziua și transferul la Dinamo! „Câinii” au adus un golgheter în Ștefan cel Mare

Dinamo a anunțat un nou transfer oficial. Atacantul Marko Nunic este ultimul jucător care a ajuns sub comanda lui Mircea Rednic.

Marko Nunic, atacant sloven în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat oficial la Dinamo. Vârful e cotat la 300.000 de euro și a jucat ultima dată pentru AE Larisa, în Grecia. El era liber de contract din iulie 2021.

Michael Espinosa (mijlocaș defensiv), Nikolaos Kainourgios (extremă stânga), Tomas Vestenicky (atacant) și Cătălin Carp (fundaș central) sunt fotbaliștii care au semnat cu Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și